بررسی گذر سنومانین – کنیاسین بر پایه مطالعات سن گچینه شناسی و زیست چینه شناسی در میدان نفتی بهرگانسر، خلیج فارس
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی گذر سنومانین – کنیاسین بر پایه مطالعات سن گچینه شناسی و زیست چینه شناسی در میدان نفتی بهرگانسر، خلیج فارس دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی گذر سنومانین – کنیاسین بر پایه مطالعات سن گچینه شناسی و زیست چینه شناسی در میدان نفتی بهرگانسر، خلیج فارس کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی گذر سنومانین – کنیاسین بر پایه مطالعات سن گچینه شناسی و زیست چینه شناسی در میدان نفتی بهرگانسر، خلیج فارس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی گذر سنومانین – کنیاسین بر پایه مطالعات سن گچینه شناسی و زیست چینه شناسی در میدان نفتی بهرگانسر، خلیج فارس :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم زمین
تعداد صفحات :۱۰
به منظور بررسی سنگ چینه شناسی و زیست چینه شناسی و همچنین تعیین مرز دقیق سازندهای سروک و ایلام در چاه نفتی X-01 از میدان نفتی بهرگانسر، مقاطع نازک میکروسکوپی، گزارش های نهایی چاه و نمودارهای ترسیمی چاه مطالعه شد. سازند سروک در چاه مورد مطالعه با ۲۰۶ متر ستبرا بر روی مارن های سیاه تا سبز تیره سازند کژدمی با مرز تدریجی قرار گرفته و بیشتر فاساس مقاطع نازک مطالعه شده، از ژرفای ۲۶۷۲ تا ۲۶۷۸ متری در نظر گرفته می شود که بیشتر از سنگ آهک های رسی و سنگ آهک های نازک لایه تشکیل شده است. این سازند توسط سازند گورپی با مرز تدریجی پوشیده شده و با سازند سروک همبری از نوع ناپیوستگی فرسایشی دارد. همچنین سن سازند ایلام کنیاسین تا کامپانین پیشین در نظر گرفته شده که در محدوده مورد مطالعه از رخساره پلاژیک تشکیل یافته است. در چاه مورد مطالعه ۲۲ گونه متعلق به ۲۳ جنس شناسایی شده است که ۶ جنس و ۱۱ گونه متعلق به سازند ایلام و ۱۱ گونه از ۱۷ جنس متعلق به سازند سروک هستند. با توجه به فسیل های شناسایی شده در سازند سروک سه زیست زون شامل ۱-Nezzazata – Alveolinids Assemblage Zone # 25; 2-Rudist debris # 24; 3-«Oligostegina» facies # 26 مشخص شد که با زیست زون های معرفی شده توسط Wynd (1965)همخوانی دارد. بر اساس زیست زون های معرفی شده و اصل قرارگیری لایه ها، سن سازند سروک سنومانین است که از رخساره های پلاژیک و نریتیک تشکیل شده است.
کلید واژه: سنومانین، کنیاسین، سازندهای سروک و ایلام، بهرگانسر، خلیج فارس
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.