بررسی مقایسه ای میزان کلسیم، فسفر، پروتئین و آنتی اکسیدان تام بزاق در طی دوران بارداری
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی مقایسه ای میزان کلسیم، فسفر، پروتئین و آنتی اکسیدان تام بزاق در طی دوران بارداری دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی مقایسه ای میزان کلسیم، فسفر، پروتئین و آنتی اکسیدان تام بزاق در طی دوران بارداری کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی مقایسه ای میزان کلسیم، فسفر، پروتئین و آنتی اکسیدان تام بزاق در طی دوران بارداری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی مقایسه ای میزان کلسیم، فسفر، پروتئین و آنتی اکسیدان تام بزاق در طی دوران بارداری :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیق در علوم دندانپزشکی
تعداد صفحات :۱۰
سابقه و هدف: تغییرات هورمونی در دوران بارداری منجر به ایجاد تغییراتی در اغلب سیستم های بدن از جمله حفره دهان و بزاق می گردد. لذا هدف مطالعه حاضر بررسی مقایسه ای میزان کلسیم، فسفر، کل پروتئین و آنتی اکسیدان بزاق قبل و در طی سه ماهه اول و دوم و سوم بارداری بود.مواد و روش ها: در این مطالعه طولی ۳۰ خانم که جهت مشاوره بارداری به متخصص زنان مراجعه کرده، انتخاب شده و بزاق غیر تحریکی آنها قبل از بارداری جمع آوری و در طی بارداری پیگیری شدند. میزان ترکیبات بزاقی فوق با روش اسپکتروفومتری اندازه گیری گردید. نتایج با آنالیزهای آماری Repeated measure test و Paired t test تجزیه و تحلیل شد.یافته ها: اختلاف آماری معنی داری در میزان فسفر، پروتئین و آنتی اکسیدان تام بزاق قبل و در طی بارداری مشاهد شد (p<0.01) و (p=0.01) اما در میزان کلی کلسیم قبل و بعد بارداری اختلاف آماری معنی دار نبود (p=0.08).نتیجه گیری: در طی بارداری میزان فسفر و آنتی اکسیدان بزاق افزایش یافته و میزان پروتئین کاهش نشان داد ولی در میزان کلسیم بزاق قبل و بعد بارداری تغییری مشاهده نشد.
کلید واژه: بزاق، کلسیم، فسفر، آنتی آکسیدان، پروتئین، بارداری
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.