مقاله اثرآلفاتوکوفرول و لواستاتین در القا مرگ سلولی در رده سلول سرطان کولون انسانی


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثرآلفاتوکوفرول و لواستاتین در القا مرگ سلولی در رده سلول سرطان کولون انسانی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرآلفاتوکوفرول و لواستاتین در القا مرگ سلولی در رده سلول سرطان کولون انسانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرآلفاتوکوفرول و لواستاتین در القا مرگ سلولی در رده سلول سرطان کولون انسانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرآلفاتوکوفرول و لواستاتین در القا مرگ سلولی در رده سلول سرطان کولون انسانی :

مقاله اثرآلفاتوکوفرول و لواستاتین در القا مرگ سلولی در رده سلول سرطان کولون انسانی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در مجله دانشگاه علوم پزشکی اراک (ره‌ آورد دانش) از صفحه ۹ تا ۱۶ منتشر شده است.
نام: اثرآلفاتوکوفرول و لواستاتین در القا مرگ سلولی در رده سلول سرطان کولون انسانی
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله مرگ سلولی
مقاله سرطان کولورکتال
مقاله لواستاتین
مقاله توکوفرول

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: سرطان کولورکتال یکی از مهم ترین و شایع ترین سرطان های منجر به مرگ در جهان می باشد. مسلما تعیین عوامل جدیدی که بتوانند به تنهایی و یا به طور ترکیبی با یکدیگر باعث القای آپوپتوز در سلول های تومور شوند در درمان سرطان کولون حایز اهمیت است. هدف از مطالعه حاضر ارزیابی اثربخشی کاربرد جداگانه و ترکیبی لوواستاتین و آلفا توکوفرول در القای آپوپتوز در سلول های سرطانی کولورکتال انسانی می باشد.
مواد و روش ها: در این مطالعه آزمایشگاهی سلول های HT29 تحت تیمار با غلظت های مختلف آلفا توکوفرول (۵، ۱۰ و ۲۰ میکرو مولار) و لوواستاتین (۱۰، ۲۰، ۲۵ و ۳۰ میکرو مولار) قرار گرفتند. پس از شمارش سلولی با استفاده از روش تریپان بلو و تکنیک DNA فراگمانتاسیون جهت ارزیابی مرگ سلولی مورد بررسی قرار گرفتند.
یافته ها: نتایج حاصل از بررسی با تکنیک DNA فراگمانتاسیون نشان داد که دو دارو به تنهایی در تمام غلظت ها می توانند مرگ سلولی ایجاد کنند. در ترکیب غلظت ۱۰ میکرومولار لواستاتین همراه با غلظت های ۵ و ۱۰ میکرو مولار آلفا توکوفرول القای مرگ سلولی مشاهده نشد.
نتیجه گیری: با توجه به اثرات گسترده استاتین ها، غلظت لواستاتین در مکانیسم مرگ زایی آن موثر بوده و ترکیب آن با توکوفرول در غلظت های بالا با ایجاد مرگ سلولی می تواند فراهم کننده استراتژی های نوین و موثر در مهار سرطان کولورکتال انسانی باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.