مقاله اثرات آکواک ارگوسان (AquaVac Ergosan) بر میزان رشد، بازماندگی و شاخص های مربوط به خون در فیل ماهیان جوان (Huso huso)


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
10 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثرات آکواک ارگوسان (AquaVac Ergosan) بر میزان رشد، بازماندگی و شاخص های مربوط به خون در فیل ماهیان جوان (Huso huso) دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرات آکواک ارگوسان (AquaVac Ergosan) بر میزان رشد، بازماندگی و شاخص های مربوط به خون در فیل ماهیان جوان (Huso huso)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات آکواک ارگوسان (AquaVac Ergosan) بر میزان رشد، بازماندگی و شاخص های مربوط به خون در فیل ماهیان جوان (Huso huso)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرات آکواک ارگوسان (AquaVac Ergosan) بر میزان رشد، بازماندگی و شاخص های مربوط به خون در فیل ماهیان جوان (Huso huso) :

مقاله اثرات آکواک ارگوسان (AquaVac Ergosan) بر میزان رشد، بازماندگی و شاخص های مربوط به خون در فیل ماهیان جوان (Huso huso) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در علوم کشاورزی و منابع طبیعی از صفحه ۷۲ تا ۸۰ منتشر شده است.
نام: اثرات آکواک ارگوسان (AquaVac Ergosan) بر میزان رشد، بازماندگی و شاخص های مربوط به خون در فیل ماهیان جوان (Huso huso)
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کارایی رشد
مقاله خون شناسی
مقاله سیستم ایمنی
مقاله اسید آلژنیک
مقاله ارگوسان
مقاله فیل ماهی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این پژوهش یک دوره آزمایش غذادهی ۶۰ روزه به منظور ارزیابی تاثیر ارگوسان بر راندمان رشد، بازماندگی و تغییرات سلول های مربوط به خون در فیل ماهیان جوان (Huso huso) انجام شد. ارگوسان به عنوان یک فرآورده جلبکی که دارای ۱ درصد اسید آلژنیک می باشد به میزان ۰، ۲، ۴ و ۶ گرم در کیلوگرم به جیره های غذایی افزوده شد (به ترتیب جیره های A، B، C و D). جیره های غذایی مربوطه در فواصل ۱۰ روزه در طرح کاملا تصادفی با سه تکرار در اختیار تیمارهایی از فیل ماهیان جوان با میانگین وزنی ۸/۱±۷/۴۱ گرم قرار گرفتند (روزهای ۱۰-۱، ۳۰-۲۰ و ۵۰-۴۰ با جیره های بدون ارگوسان و روزهای ۲۰-۱۰، ۴۰-۳۰ و ۶۰-۵۰ با جیره های دارای ارگوسان). ماهیان تیمار شاهد در طول دوره آزمایش با استفاده از جیره غذایی شاهد (جیرهA ) تغذیه شدند. غذادهی بر اساس ۵ درصد وزن بدن در روز انجام شد. این میزان غذا به تعداد ۴ بار در روز در اختیار ماهیان قرار داده شد. میانگین دمای آب در طول دوره پرورش ۳/۲±۳/۲۴ درجه سانتی گراد بود. دوره روشنایی / تاریکی نیز به صورت ۱۳ ساعت روشنایی و ۱۱ ساعت تاریکی تنظیم شد. بیشتر شاخص های مربوط به رشد در ماهیان تغذیه شده با جیره های دارای ارگوسان بهتر از ماهیان تیمار شاهد بود (P<0.05). ضریب تبدیل غذایی در ماهیان تیمارهای B، C و D به صورت معنی داری بهتر از تیمار A بود (P<0.05) در حالی که نسبت کارایی پروتئین تفاوت معنی داری را در بین تیمارها نشان نداد. از نظر میزان بقا در بین تیمارهای آزمایشی تفاوتی وجود نداشت (P>0.05). همچنین، کاربرد ارگوسان سبب ایجاد تفاوت های معنی داری در درصد لنفوسیت ها شد (P<0.05) در حالی که تفاوت آماری معنی داری در درصد هماتوکریت، مونوسیت و میلوسیت، غلظت هموگلوبین، تعداد گلبول های قرمز، تعداد کل لوکوسیت ها، حجم متوسط گلبولی، وزن هموگلوبین داخل گلبولی و درصد غلظت هموگلوبین داخل گلبولی مشاهده نگردید. درصد نوتروفیل ها و ائوزینوفیل ها در ماهیان تیمار شاهد بیشتر از ماهیان تغذیه شده با جیره های دارای ارگوسان بود. نتایج نشان داد که استفاده ارگوسان در جیره غذایی فیل ماهیان جوان، میزان رشد و برخی شاخص های مربوط به خون را تحت تاثیر قرار می دهد. انجام آزمایش هایی در ارتباط با اثرات ضدباکتریایی این عامل محرک سیستم ایمنی در بررسی های آینده ضروری به نظر می رسد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.