ارزیابی تاثیرات کیفیت های شهری در میزان شاخص سرمایه اجتماعی در بافت های تاریخی (مطالعه موردی: محله جلفای اصفهان)


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی تاثیرات کیفیت های شهری در میزان شاخص سرمایه اجتماعی در بافت های تاریخی (مطالعه موردی: محله جلفای اصفهان) دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی تاثیرات کیفیت های شهری در میزان شاخص سرمایه اجتماعی در بافت های تاریخی (مطالعه موردی: محله جلفای اصفهان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی تاثیرات کیفیت های شهری در میزان شاخص سرمایه اجتماعی در بافت های تاریخی (مطالعه موردی: محله جلفای اصفهان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی تاثیرات کیفیت های شهری در میزان شاخص سرمایه اجتماعی در بافت های تاریخی (مطالعه موردی: محله جلفای اصفهان) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مرمت و معماری ایران (مرمت آثار و بافت های تاریخی فرهنگی)

تعداد صفحات :۲۴

در حفظ و احیای بافت های تاریخی، آنچه بیش از مرمت های کالبدی و فیزیکی زمینه ساز ارتقای کیفیت زندگی شهروندی است، توجه به ارزش های اجتماعی نهفته درون بافت است. مرمت های عمدتا کالبدی که هم اکنون در بافت های با ارزش تاریخی کشور ایران دیده می شود، در بسیاری موارد نتوانسته اهداف و چشم اندازهای تعریف شده را بازپس دهند. هرچند چنین مرمت هایی را می توان بخشی از فرایند ارتقای کیفیت های بصری به شمار آورد لیکن، روشن است آنچه زندگی اجتماعی مداوم و ارتقای کیفیت زندگی شهروندی در بافت های تاریخی را به عنوان شرط اساسی حفظ بافت موجب می شود، توجه به ابعاد اجتماعی در طرح های مرمت و احیای بافت های تاریخی است. سرمایه اجتماعی، یکی از شاخصه های مطرح در جامعه شناسی و علوم اجتماعی است که اخیرا در حوزه طراحی شهری و احیای بافت های تاریخی، به عنوان ابزاری هرچند مفهومی، در ارتقای کیفیت های شهری، جایگاه ویژه ای یافته است.
در این پژوهش، باتوجه به اینکه ارتقای کارکردهای اجتماعی نهفته در بافت های تاریخی، به عنوان راهکار حفظ، احیاء و باززنده سازی بافت مدنظر است، تلاش بر آن است که با جستجوی روابطی منطقی بین سطح شاخص سرمایه اجتماعی و کیفیت های شهری به عنوان ابزار طراحی شهری، بتوان با ارایه رویکردی شهرسازانه از سرمایه اجتماعی، ابزاری عملیاتی از آن را در طراحی شهری و به ویژه حفظ و احیای بافت های تاریخی تدوین و ارتقای بسترهای سرمایه اجتماعی را در بافت های تاریخی محقق کرد.تحقق این هدف، همراه با به کارگیری تکنیک تحلیل سلسله مراتبی (AHP)، برای کمی سازی و برآورد نتایج نهایی کیفیت های شهری است. نتایج پژوهش حاضر مبنی بر وجود رابطه مستقیم بین سطح شاخص سرمایه اجتماعی و کیفیت های اجتماع پذیری و پیاده مداری و همچنین وجود رابطه ای دوگانه بین شاخص بالا و کیفیت نفوذپذیری است. روابط حاصل از قیاس دو به دوی عوامل بالا در این پژوهش، روابطی غیرخطی بوده که دلیل آن را می توان وجود فاکتورهای متعدد دخیل در شاخص سرمایه اجتماعی و پیچیدگی روابط بین آنها دانست.

کلید واژه: بافت های تاریخی، سرمایه اجتماعی، کیفیت های شهری، اجتماع پذیری، پیاده مداری، نفوذپذیری، جلفای اصفهان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.