ورود سیب زمینی به ایران تحولی اساسی در کشاورزی سنتی دوره قاجاریه


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ورود سیب زمینی به ایران تحولی اساسی در کشاورزی سنتی دوره قاجاریه دارای ۲۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ورود سیب زمینی به ایران تحولی اساسی در کشاورزی سنتی دوره قاجاریه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ورود سیب زمینی به ایران تحولی اساسی در کشاورزی سنتی دوره قاجاریه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ورود سیب زمینی به ایران تحولی اساسی در کشاورزی سنتی دوره قاجاریه :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مطالعات تاریخ فرهنگی (پژوهشنامه انجمن ایرانی تاریخ)

تعداد صفحات :۲۸

پژوهش حاضر درصدد است تا به نقش سیب زمینی پس از ورود آن از اروپا به ایران در دوره قاجاریه بپردازد. شاه و روشنفکران قاجاری از اولین کسانی بودند که به اهمیت سیب زمینی به عنوان غذایی مکمل و کامل پی بردند. آنها می دانستند این گیاه در مواقع قحطی، غذای بسیار مناسب به شمار می رود که می توان با آن از مرگ و میرهای زیادی جلوگیری کرد. به همین دلیل، دولت قاجاریه سعی کرد کشت آن را توسعه بخشد؛ ولی از آنجایی که عامه مردم اطلاع دقیقی از نحوه کشت و مصرف این گیاه جدید نداشتند، دولتمردان قاجاری برای آگاهی دادن به مردم سعی کردند از طریق نوشتن مزایای سیب زمینی و نحوه کاشت، برداشت و مصرف آن، در روزنامه ها و کتاب ها، اطلاعاتی در اختیار عموم مردم قرار دهند. دستاوردهای پژوهش مشخص می کند با حمایت ناصرالدین شاه از کاشت گیاه سیب زمینی و استقبال توده مردم از این غذای جدید، در عرض پنجاه سال، سیب زمینی بعد از گندم، به عنوان مهمترین منبع غذایی ایرانیان مورد استفاده قرار گرفت.

کلید واژه: سیب زمینی، قاجار، گیاه، نسخه خطی، مستشارالدوله

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.