مقاله میزان بقا و پیامدهای ناشی از احیای قلبی – ریوی


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله میزان بقا و پیامدهای ناشی از احیای قلبی – ریوی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله میزان بقا و پیامدهای ناشی از احیای قلبی – ریوی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله میزان بقا و پیامدهای ناشی از احیای قلبی – ریوی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله میزان بقا و پیامدهای ناشی از احیای قلبی – ریوی :

مقاله میزان بقا و پیامدهای ناشی از احیای قلبی – ریوی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در پرستاری مراقبت ویژه IRANIAN JOURNAL OF CRITICAL CARE NURSING (IJCCN) از صفحه ۴۵ تا ۴۹ منتشر شده است.
نام: میزان بقا و پیامدهای ناشی از احیای قلبی – ریوی
این مقاله دارای ۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله احیای قلبی – ریوی
مقاله زنجیره بقا
مقاله پیامدهای کوتاه مدت احیا
مقاله پیامدهای بلندمدت احیا

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
اهداف: بازگرداندن اعمال حیاتی قلب و ریه و تلاش برای برقراری گردش خون و تنفس از مهم ترین اقدامات احیاگران حرفه ای حیات در مراکز درمانی است. هدف این مطالعه، بررسی میزان بقا و پیامدهای ناشی از احیای قلبی- ریوی در بیمارستان های آموزشی شهر تهران بود.
روش ها: این پژوهش مقطعی طولی، طی ۵ ماه در سه بیمارستان منتخب آموزشی و دانشگاهی شهر تهران روی ۲۵۰ بیمار تحت عملیات احیای قلبی – ریوی انجام شد. ابزار گردآوری داده ها در این مطالعه فرم استاندارد ثبت موارد احیا در بیمارستان (اوتستئین)، شامل متغیرهای متعددی همچون سن، جنسیت، شیفت کاری، محل وقوع ایست قلبی، علت وقوع ایست قلبی، ریتم اولیه قلبی بیمار، پیامدهای کوتاه مدت و بلندمدت احیا و غیره بود. از نرم افزار آماری SPSS 14 و آزمون های آماری توصیفی و استنباطی (مجذور کای و رگرسیون لجستیک) برای تجزیه و تحلیل داده ها استفاده شد.
یافته ها: ۵۹۶% نمونه های مطالعه مرد و میانگین سنی کل نمونه ها ۲۱۱۰±۵۷۱۷ سال بود. ۶۴۴% موارد عملیات احیای قلبی – ریوی ناموفق بود و منجر به مرگ بیماران شد. ۲۸۴% موارد احیا به طور کوتاه مدت موفق بود. تنها ۷۲% نمونه های مورد مطالعه بقای طولانی مدت پس از عملیات احیا داشتند و از بیمارستان مرخص شدند.
نتیجه گیری: توجه بیشتر به زنجیره بقا و علل موفقیت و عدم موفقیت احیای قلبی- ریوی و پرداختن به عوامل پیش بینی-کننده موفقیت احیای قلبی- ریوی ضروری به نظر می رسد .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.