بررسی اثر MgO و دما بر جدایش فاز و کیفیت تخلخل های شیشه های بوروسیلیکاتی جهت استفاده در ممبران های شیشه ای


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر MgO و دما بر جدایش فاز و کیفیت تخلخل های شیشه های بوروسیلیکاتی جهت استفاده در ممبران های شیشه ای دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر MgO و دما بر جدایش فاز و کیفیت تخلخل های شیشه های بوروسیلیکاتی جهت استفاده در ممبران های شیشه ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر MgO و دما بر جدایش فاز و کیفیت تخلخل های شیشه های بوروسیلیکاتی جهت استفاده در ممبران های شیشه ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر MgO و دما بر جدایش فاز و کیفیت تخلخل های شیشه های بوروسیلیکاتی جهت استفاده در ممبران های شیشه ای :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علم و مهندسی سرامیک

تعداد صفحات :۱۳

بررسی ممبران های شیشه ای که امروزه یکی از شاخه های بسیار مهم در تحقیقات علمی دانشمندان هستند، جنبه های بسیار متفاوتی دارد. یکی از این زمینه ها، تغییر در ترکیب شیمیایی این مواد جهت کنترل جدایش فاز و اندازه تخلخل آن هاست. گروه مهمی از ترکیبات مورد استفاده در ممبران های شیشه ای، ترکیبات شیشه ساز بوروسیلیکاتی هستند. اثر افزودنی هایی همچون CaO و BaO بر روی این سیستم در تحقیقات برخی از محققین بررسی شده بود. در تحقیق حاضر، اثر افزودنی MgO و تغییرات دما بر روی این ترکیبات و کیفیت جدایش فاز و اندازه تخلخل آن ها بررسی شده است. افزودن مقادیر ۰، ۲، ۴ و ۶ درصد به همراه تغییر در دمای عملیات حرارتی در چهار دمای ۶۷۰، ۶۹۰، ۷۱۰ و ۷۳۰ درجه سانتیگراد مورد بررسی قرار گرفت. برای ساخت ممبران شیشه ای، پس از ذوب کردن ترکیب اولیه، مذاب حاصله سرد و سپس آنیل شد. قطعات حاصله در چهار دمای فوق عملیات حرارتی شده و سپس اچ شدند. بعد از بررسی نمونه ها توسط آنالیز SEM، نمونه ها تحت عملیات اسید شویی قرار گرفته و سپس آنالیز های تخلخل و سطح ویژه سنجی BET بر روی آن ها انجام شد. در نهایت رسیدن به اندازه تخلخل میانگین در حدود ۱۲nm و همچنین توزیع گسترده تخلخل از ۵ تا ۱۰۰ نانومتر دستاورد مهم این تحقیق محسوب می شود.

کلید واژه: ممبران شیشه ای، شیشه های بوروسیلیکاتی، MgO، متخلخل

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.