مطالعه ویژگی های فیزیکی و شیمیایی پیت نیشکر عمل آوری شده با بخار آب و تعدادی از مواد الیافی و نقش آن ها در تغذیه نشخوارکنندگان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مطالعه ویژگی های فیزیکی و شیمیایی پیت نیشکر عمل آوری شده با بخار آب و تعدادی از مواد الیافی و نقش آن ها در تغذیه نشخوارکنندگان دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مطالعه ویژگی های فیزیکی و شیمیایی پیت نیشکر عمل آوری شده با بخار آب و تعدادی از مواد الیافی و نقش آن ها در تغذیه نشخوارکنندگان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه ویژگی های فیزیکی و شیمیایی پیت نیشکر عمل آوری شده با بخار آب و تعدادی از مواد الیافی و نقش آن ها در تغذیه نشخوارکنندگان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مطالعه ویژگی های فیزیکی و شیمیایی پیت نیشکر عمل آوری شده با بخار آب و تعدادی از مواد الیافی و نقش آن ها در تغذیه نشخوارکنندگان :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش های علوم دامی ایران
تعداد صفحات :۱۶
این آزمایش برای مطالعه ویژگی های تغذیه ای و فیزیکی و شیمیایی پیت نیشکر خام و عمل آوری شده با بخار آب تحت فشار (۱۹ بار به مدت ۳ دقیقه)، باگاس خام نیشکر، کاه های گندم، جو و برنج، سبوس گندم و یونجه خشک طراحی شد. استفاده از بخار برای عمل آوری پیت خام نیشکر، سبب کاهش معنی داری در الیاف نامحلول در شوینده خنثی (۷۷ در برابر ۵۵ درصد)، نسبت همی سلولز به سلولز (۰.۵۴ در برابر ۰.۱) و افزایش حلالیت همی سلولز و به تبع آن افزایش قند محلول (۲۰ در برابر ۱۲۴ میلی گرم در گرم ماده خشک) شد. بخار تحت فشار منجر به بهبود ویژگی های فیزیکی شامل افزایش جرم حجمی توده ای (۰.۲۰ در برابر ۰.۳۱ میلی گرم بر لیتر)، حل پذیری (۸.۲ در برابر ۱۲.۸ درصد)، جرم حجمی لحظه ای (۰.۳۰ در برابر ۰.۵۷ گرم بر میلی لیتر)، و ماده آلی محلول (۶.۳ در برابر ۱۱.۲ درصد) و کاهش ظرفیت نگهداری آب (۲.۵ در برابر ۲.۱ میلی گرم در گرم) شد. همبستگی های منفی و مثبتی بین ویژگی های فیزیکی و شیمیایی مواد الیافی وجود داشت. جرم حجمی توده ای، جرم حجمی لحظه ای و حل پذیری دارای ارتباط منفی با الیاف نامحلول در شوینده خنثی و اسیدی و لیگنین بودند. ظرفیت نگهداری آب ارتباط مثبت با این اجزاء داشت. به نظر می رسد عمل آوری مواد خشبی به ویژه پیت نیشکر با بخار آب تحت فشار روش مناسبی جهت بهبود ارزش تغذیه ای آن ها در تغذیه نشخوارکنندگان باشد.
کلید واژه: پیت نیشکر، بخار آب تحت فشار، ویژگی های فیزیکوشیمیایی
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.