مقاله تحلیل آماری احتمال وقوع و دوره های برگشت یخبندان های زودرس و دیررس زاهدان در دوره آماری (۱۳۸۶-۱۳۶۰)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تحلیل آماری احتمال وقوع و دوره های برگشت یخبندان های زودرس و دیررس زاهدان در دوره آماری (۱۳۸۶-۱۳۶۰) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تحلیل آماری احتمال وقوع و دوره های برگشت یخبندان های زودرس و دیررس زاهدان در دوره آماری (۱۳۸۶-۱۳۶۰) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحلیل آماری احتمال وقوع و دوره های برگشت یخبندان های زودرس و دیررس زاهدان در دوره آماری (۱۳۸۶-۱۳۶۰)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تحلیل آماری احتمال وقوع و دوره های برگشت یخبندان های زودرس و دیررس زاهدان در دوره آماری (۱۳۸۶-۱۳۶۰) :
مقاله تحلیل آماری احتمال وقوع و دوره های برگشت یخبندان های زودرس و دیررس زاهدان در دوره آماری (۱۳۸۶-۱۳۶۰) که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در فضای جغرافیایی از صفحه ۸۹ تا ۱۰۴ منتشر شده است.
نام: تحلیل آماری احتمال وقوع و دوره های برگشت یخبندان های زودرس و دیررس زاهدان در دوره آماری (۱۳۸۶-۱۳۶۰)
این مقاله دارای ۱۶ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله یخبندان زودرس
مقاله یخبندان دیررس
مقاله توزیع پیرسون تیپ ۳
مقاله زاهدان
چکیده و خلاصهای از مقاله:
از نگاه اقلیم شناسی، افت دمای هوا به نقطه صفر درجه سلسیوس و پایین تر از آن را یخبندان می نامند. هدف این پژوهش تحلیل آماری و پیش بینی یخبندان های زودرس (پاییزه) و دیررس (بهاره) زاهدان می باشد. بدین منظور کمینه دمای روزانه هوا در دوره آماری (۱۳۸۶-۱۳۶۰) بررسی شد. در هر دوره سرد سال، اولین روزی که کمینه روزانه دمای هوا تا سطح نقطه انجماد افت کرده بود، به عنوان شروع یخبندان و واپسین روز به عنوان خاتمه یخبندان انتخاب شد. با مبدا قرار دادن اول مهر، روزهای ژولیوسی آن محاسبه شد. این داده ها با توزیع های مختلف برازش شد و توزیع پیرسون تیپ ۳ انتخاب گردید. یخبندان زودرس پاییزه و دیررس بهاره در دوره های برگشت متفاوت محاسبه شد. نتایج نشان داد که یخبندان های زودرس و دیررس از هر دو طرف به سمت فصل زمستان در حال عقب نشینی هستند. یعنی دوره یخبندان کوتاه تر شده است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.