بررسی تنوع ژنتیکی جمعیت های گل راعی (.Hypericum perforatum L) مناطق مختلف ایران با استفاده از نشانگرهای مولکولی AFLP


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
15 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تنوع ژنتیکی جمعیت های گل راعی (.Hypericum perforatum L) مناطق مختلف ایران با استفاده از نشانگرهای مولکولی AFLP دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تنوع ژنتیکی جمعیت های گل راعی (.Hypericum perforatum L) مناطق مختلف ایران با استفاده از نشانگرهای مولکولی AFLP  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تنوع ژنتیکی جمعیت های گل راعی (.Hypericum perforatum L) مناطق مختلف ایران با استفاده از نشانگرهای مولکولی AFLP،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تنوع ژنتیکی جمعیت های گل راعی (.Hypericum perforatum L) مناطق مختلف ایران با استفاده از نشانگرهای مولکولی AFLP :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : گیاهان دارویی

تعداد صفحات :۱۰

مقدمه: گل راعی یکی از گیاهان مهم دارویی ایران است که عمدتا در درمان افسردگی و همچنین میگرن استفاده می شود.هدف: به منظور بررسی تنوع ژنتیکی گل راعی، جمعیت های جمع آوری شده این گیاه از نقاط مختلف کشور در پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی کشت و از نظر تنوع ژنتیکی و همبستگی آن با پراکنش جغرافیایی مورد بررسی قرار گرفتند.روش بررسی: DNA ژنومی از بافت برگ های جوان به روش CTAB استخراج شد و با آنزیم های Tru1I و EcoRI مورد هضم قرار گرفت. تکثیر قطعات حاصل هضم با ۱۲ ترکیب آغازگری طبق روش وس و رنگ آمیزی ژل آکریلامید با استفاده از نیترات نقره بر اساس روش باسام انجام گرفت.نتایج: در مجموع ۲۳۵ باند قابل امتیازدهی مشاهده شد که ۹۷ درصد از آنها چند شکل بودند. مقادیر محتوای اطلاعات چندشکلی برای جفت آغازگرهای استفاده بین دو مقدار۰.۴۵£PIC£۰.۳۱ با میانگین ۰.۳۸ بود. میزان تشابه ژنتیکی جمعیت ها نیز از ۰.۲۹ تا ۰.۸۹ متغیر بود. کلاستربندی جمعیت ها بر اساس جمعیت و منطقه نشان از تنوع ژنتیکی و گستره بالای رویشگاه های گل راعی و عدم همبستگی میان تنوع ژنتیکی و پراکنش جغرافیایی بود. از سوی دیگر مختصات اصلی PC1 و PC2 به ترتیب ۱۲.۸ و ۸.۳ درصد از واریانس کل را توجیه کردند.نتیجه گیری: وجود تنوع بالا میان جمعیت های گل راعی ایران امکان اجرای برنامه های به نژادی و مدیریت ذخایر ژنتیکی را فراهم می سازد. البته تحقیقات گسترده تری روی توانایی تولید و مقدار متابولیت های هیپریسین و هیپرفورین میان جمعیت های این گیاه لازم است.

کلید واژه: .Hypericum perforatum L، تنوع ژنتیکی، نشانگرهای AFLP

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.