ارایه مدلی برای پیش بینی بارندگی سالانه در اقلیم های مختلف (مطالعه موردی: استان گلستان) (گزارش کوتاه علمی)


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارایه مدلی برای پیش بینی بارندگی سالانه در اقلیم های مختلف (مطالعه موردی: استان گلستان) (گزارش کوتاه علمی) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارایه مدلی برای پیش بینی بارندگی سالانه در اقلیم های مختلف (مطالعه موردی: استان گلستان) (گزارش کوتاه علمی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارایه مدلی برای پیش بینی بارندگی سالانه در اقلیم های مختلف (مطالعه موردی: استان گلستان) (گزارش کوتاه علمی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارایه مدلی برای پیش بینی بارندگی سالانه در اقلیم های مختلف (مطالعه موردی: استان گلستان) (گزارش کوتاه علمی) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش های حفاظت آب و خاک (علوم کشاورزی و منابع طبیعی)

تعداد صفحات :۸

دیم کاری بخشی از سیستم تولید محصولات کشاورزی در استان گلستان می باشد، افزایش سطح زیر کشت دیم و آبی به منظور توسعه کشاورزی به میزان بارندگی وابسته می باشد. بنابراین ارایه مدلی برای تخمین میزان بارندگی سالانه ضروری به نظر می رسد. در این پژوهش آمار باران روزانه ۸ ایستگاه هواشناسی استان گلستان با دوره درازمدت (حداقل ۳۴ سال) مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. با توجه به تنوع اقلیمی استان گلستان، مدل هایی در بخشی از این استان و برای دو نوع اقلیم، نیمه خشک تا نیمه خشک معتدل و خشک تا خشک سرد بررسی شد. بررسی ها نشان داد که در اقلیم نیمه خشک تا نیمه خشک معتدل فاصله زمانی وقوع ۱۶۷.۵ میلی متر باران تجمعی از ابتدای پاییز بر حسب روز (t167.5) و در اقلیم خشک تا خشک سرد فاصله زمانی وقوع ۱۰۷.۵ میلی متر باران، با میزان بارندگی سالانه بر حسب میلی متر (Pa) رابطه معنی داری دارد. نتایج نشان دهنده آن است که در هر دو نوع اقلیم هر چه فاصله زمانی وقوع مقادیر آستانه از ابتدای پاییز بیشتر گردد، مقدار بارندگی سالانه کاهش پیدا خواهد کرد. از سوی دیگر برای افزایش ضریب تبین مدل ها از متغیرهای اقلیمی مانند میانگین درازمدت بارش و مشخصه های جغرافیایی ایستگاه ها نیز در تعیین مدل ها استفاده گردید. نتایج نشان داد به جز میانگین درازمدت بارندگی، دیگر متغیرها ضریب تبین مدل های غیرخطی ارایه شده را به طور معنی داری افزایش ندادند.

کلید واژه: تخمین، بارندگی سالانه، فاصله زمانی وقوع، مشخصه های جغرافیایی، گلستان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.