جداسازی و تعیین خصوصیات پروبیوتیکی باسیلوس های جدا شده از مرغ داری های شهرستان اراک


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 جداسازی و تعیین خصوصیات پروبیوتیکی باسیلوس های جدا شده از مرغ داری های شهرستان اراک دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد جداسازی و تعیین خصوصیات پروبیوتیکی باسیلوس های جدا شده از مرغ داری های شهرستان اراک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی جداسازی و تعیین خصوصیات پروبیوتیکی باسیلوس های جدا شده از مرغ داری های شهرستان اراک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن جداسازی و تعیین خصوصیات پروبیوتیکی باسیلوس های جدا شده از مرغ داری های شهرستان اراک :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زیست فناوری میکروبی

تعداد صفحات :۱۰

زمینه و هدف: باکتری های پروبیوتیک خوراکی با توانایی تغییر فلور میکروبی روده نقش مهمی در سلامت بدن بازی می کنند. پس از مصرف در روده ساکن شده و اثرات مفید خود را اعمال می نمایند. همچنین پروبیوتیک ها جایگزین مناسبی برای آنتی بیوتیک ها هستند. هدف این تحقیق به دست آوردن باسیلوس های بومی شهرستان اراک جداشده از مرغ داری ها و ارزیابی خصوصیات پروبیوتیک آن ها می باشد.روش بررسی: در این تحقیق ۴۱ نمونه از فضولات تازه از ۸ مرغ داری شهرستان اراک جمع آوری شد. پس از غنی سازی و توسط تیمار حرارتی باکتری های اسپوردار غربال شدند. سپس خصوصیات پروبیوتیکی سویه ها (مقاومت به اسید، صفرا، پپسین، عصاره سنگدان و تولید ترکیبات ضدمیکروبی) تعیین شد.یافته ها: در این تحقیق ۱۴۰ ایزوله باسیلوسی غربال و ۱۴ ایزوله به واسطه عدم ایجاد همولیز در مطالعات بعدی استفاده شد. بررسی خصوصیات پروبیوتیکی نشان داد که نیمی از ایزوله ها توانایی رشد در ۱۰% نمک را داشته و سویه شماره ۸، ۱۰۰% به اسید کلریدریک مقاوم بوده و سویه شماره ۵ نیز ۱۰۰% به نمک های صفراوی (کولات و داکسی کولات سدیم) مقاوم بودند. سویه های انتخابی به عصاره سنگدان و پپسین مقاوم بوده (بیش از ۸۰%) و توانایی اتصال آن ها به سلول های روده مورد بررسی قرار گرفت. تمامی سویه ها دارای فعالیت ضدمیکروبی علیه پاتوژن های معمول مرغ داری ها همانند Salmonella و E.coli بودند.نتیجه گیری: این مطالعه نشان داد که ایزوله های باسیلوسی انتخاب شده خاصیت پروبیوتیکی داشته و پس از تست های تکمیلی و آزمایشهای میدانی می توانند به عنوان پروبیوتیک طیور استفاده شوند در حالی که توانایی ممانعت از بیماری های متداول طیور را دارا می باشند.

کلید واژه: پروبیوتیک، غربال سازی، باسیلوس، فعالیت ضدمیکروبی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.