مقاله سنگ نگاری و شیمی کانی ها در سنگ های آتشفشانی کوه گریز، جنوب خاوری اصفهان


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله سنگ نگاری و شیمی کانی ها در سنگ های آتشفشانی کوه گریز، جنوب خاوری اصفهان دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله سنگ نگاری و شیمی کانی ها در سنگ های آتشفشانی کوه گریز، جنوب خاوری اصفهان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله سنگ نگاری و شیمی کانی ها در سنگ های آتشفشانی کوه گریز، جنوب خاوری اصفهان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله سنگ نگاری و شیمی کانی ها در سنگ های آتشفشانی کوه گریز، جنوب خاوری اصفهان :

مقاله سنگ نگاری و شیمی کانی ها در سنگ های آتشفشانی کوه گریز، جنوب خاوری اصفهان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۷ در مجله پژوهشی علوم پایه دانشگاه اصفهان از صفحه ۱۷۷ تا ۱۹۶ منتشر شده است.
نام: سنگ نگاری و شیمی کانی ها در سنگ های آتشفشانی کوه گریز، جنوب خاوری اصفهان
این مقاله دارای ۲۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله مجموعه کانیایی نا متعادل
مقاله بافت غباری
مقاله منطقه بندی شیمیایی
مقاله اختلاط ماگمایی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سنگ های آتشفشانی به سن میوسن پایانی، پلیوسن تا کواترنری در کوه گریز جنوب خاوری اصفهان برونزد دارند که بخشی از فعالیت ماگمایی کمربند ارومیه- دختر در حاشیه ایران مرکزی هستند. ترکیب اصلی آنها شامل آندزیت بازالتی، آندزیت، داسیت، به شکل جریان گدازه و گنبد است که در این میان سنگ های اسیدی حجم بیشتری از رخنمون ها را بخود اختصاص داده اند. این مجموعه یک سری کاکوآلکالن با پتاسیم متوسط تا بالادست که در نمودارهای ژئوشیمیایی قرابت ترکیبی از خود نشان می دهند. در بخشی از گدازه های منطقه با ترکیب داسیت و آندزیت بافت ها و ترکیبات نامتعادلی به چشم می خورد که حاکی از رخداد اختلاط ماگمایی در تشکیل آنهاست. پلاژیوکلاز فراوانترین کانی این سنگ هاست که تغییرات ترکیبی زیادی از خود نشان می دهد و دارای منطقه بندی شیمیایی نوسانی و معکوس و بافت غباری یا غربالی است. آمفیبول ها از نوع کلسیم دار هستند. آمفیبول و بیوتیت دارای حاشیه های واکنشی از کانی های تیره حاوی پیروکسن هستند که نشانه تبلور در شرایط عدم تعادل می باشد. کلینوپیروکسن از نوع اوژیت و ترکیب اورتوپیروکسن ها از برنزیت تا هیپرستن تغییر می کند. پیروکسن ها نیز گاهی دارای منطقه بندی معکوس می باشد. درشت بلورهای کوارتز، گردشده و یا دارای حاشیه واکنشی از اوژیت هستند. بطور کلی خصوصیات بافتی و شیمی کانی ها نشان می دهد که تبلور در شرایط عدم تعادل شیمیایی رخ داده که می تواند ناشی از اختلاط ماگما با مذابی متفاوت باشد. کانی های حرارت پایین در اثر قرار گرفتن در مذاب جدید و پرحرارت دچار ذوب و رشد مجدد شده یا با مذاب واکنش داده اند. بر اساس شواهد سنگ نگاری و شیمی کانی اختلاط ماگمایی فرایندی موثر در تحول ماگمایی سنگ های آتشفشانی پلیوکواترنری جنوب خاوری اصفهان می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.