مقاله مقایسه ویژگی های آناتومیکی دو واریته از گونه Pistacia vera و بررسی تاثیر شوری و ضربه مکانیکی بر دفرمه شدن میوه


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه ویژگی های آناتومیکی دو واریته از گونه Pistacia vera و بررسی تاثیر شوری و ضربه مکانیکی بر دفرمه شدن میوه دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه ویژگی های آناتومیکی دو واریته از گونه Pistacia vera و بررسی تاثیر شوری و ضربه مکانیکی بر دفرمه شدن میوه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه ویژگی های آناتومیکی دو واریته از گونه Pistacia vera و بررسی تاثیر شوری و ضربه مکانیکی بر دفرمه شدن میوه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه ویژگی های آناتومیکی دو واریته از گونه Pistacia vera و بررسی تاثیر شوری و ضربه مکانیکی بر دفرمه شدن میوه :

مقاله مقایسه ویژگی های آناتومیکی دو واریته از گونه Pistacia vera و بررسی تاثیر شوری و ضربه مکانیکی بر دفرمه شدن میوه که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۷ در پژوهش و سازندگی از صفحه ۶۷ تا ۷۹ منتشر شده است.
نام: مقایسه ویژگی های آناتومیکی دو واریته از گونه Pistacia vera و بررسی تاثیر شوری و ضربه مکانیکی بر دفرمه شدن میوه
این مقاله دارای ۱۳ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پسته اهلی
مقاله آناتومیکی
مقاله شوری
مقاله دفرمه شدن میوه
مقاله ضربه مکانیکی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
گونه Pistacia vera به عنوان یک محصول مهم باغی جایگاه خاصی را در بین تولیدات کشاورزی داراست و بخش عمده ای از صادرت غیرنفتی ایران را تشکیل می دهد. ایران بزرگترین تولید کننده پسته در جهان است. پسته بومی ایران دارای ۶۲ واریته است. در این تحقیق دو واریته مهم تجاری، اوحدی و کله قوچی از روستای فیروزه شهرستان سیرجان انتخاب شدند. با وجود اهمیت علم آناتومیکی و اهمیت پسته و نقش آن در صادرات کشور، تاکنون از نقطه نظر آناتومی کمتر مورد توجه قرار گرفته است. در این تحقیق خصوصیات آناتومیکی برگ، ساقه و میوه پسته و تاثیر شوری بر ساختار آناتومیکی آن به کمک میکروسکوپ الکترونی (SEM) و نوری (MO) مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرار گرفت. نتایج حاصل از مطالعات برگ نشان می دهد که
۱- تراکم کرک های ساده و غده ای در سطح برگ، تراکم موم ها، ضخامت پهنک برگ، طول سلول های اپیدرم، طول سلول های پارانشیم نردبانی و تراکم کریستال ها در بافت مزوفیل و نحوه سازگاری دو واریته نسبت به شوری، بین دو واریته اوحدی و کله قوچی تفاوت وجود داشت.
۲- شوری در هر دو واریته باعث افزایش تراکم کرک های ساده به خصوص در سطح فوقانی برگ و کاهش تراکم کرک های غده ای به ویژه در سطح تحتانی برگ شد.
۳- سازگاری واریته اوحدی نسبت به شرایط نامساعد محیط بیشتر از کله قوچی بود.
۴- از نظر ساختار آناتومی ساقه، تفاوتی بین دو واریته مورد مطالعه وجود نداشت.
۵- میوه دفرمه شده تحت تاثیر عوامل مختلف، از اندازه طبیعی کوچک تر بود. آندوکارپ چنین میوه ای سالم نبوده و این میوه ارزش صادراتی نداشت.
تاثیر دو عامل شوری و ضربه مکانیکی بر دفرمه شدن میوه پسته مورد بررسی قرار گرفت. آبیاری با آب دارای EC=7.6 میزان دفرمه شدن میوه پسته را در درختان پر محصول افزایش داده در صورتی که در منطقه دیگر دارای آب EC=12.6 اعداد میوه های دفرمه شده بستگی به میزان محصول نداشت. و عمدتا تعداد میوه های دفرمه شده در این منطقه کمتر از منطقه با آب دارای EC=7.6 بود. تاثیر ضربه مکانیکی بر میوه ۱۵ روزه باعث ریزش آن شد، اما پس از ۱۵ روز، میوه هایی باقی ماندند که ضربه وارده به آندوکارپ آنها آسیب نرسانده بود. چنین میوه هایی از نظر شکل ظاهری هیچ تفاوتی با میوه های سالم نداشتند. بنابر این ضربه مکانیکی تاثیری بر دفرمه شدن میوه پسته نداشت و با رشد میوه مقاومت آن در برابرضربه مکانیکی بیشتر هم شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.