مقاله بررسی تاثیر تماس پوستی مادر بر علایم حیاتی و وضعیت رفتاری نوزادان نارس بستری در بیمارستان


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر تماس پوستی مادر بر علایم حیاتی و وضعیت رفتاری نوزادان نارس بستری در بیمارستان دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر تماس پوستی مادر بر علایم حیاتی و وضعیت رفتاری نوزادان نارس بستری در بیمارستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر تماس پوستی مادر بر علایم حیاتی و وضعیت رفتاری نوزادان نارس بستری در بیمارستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر تماس پوستی مادر بر علایم حیاتی و وضعیت رفتاری نوزادان نارس بستری در بیمارستان :

مقاله بررسی تاثیر تماس پوستی مادر بر علایم حیاتی و وضعیت رفتاری نوزادان نارس بستری در بیمارستان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در دی ۱۳۸۸ در نشریه پرستاری ایران از صفحه ۸۵ تا ۹۳ منتشر شده است.
نام: بررسی تاثیر تماس پوستی مادر بر علایم حیاتی و وضعیت رفتاری نوزادان نارس بستری در بیمارستان
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تماس پوستی مادر و نوزاد
مقاله نوزاد نارس
مقاله علایم حیاتی
مقاله وضعیت رفتاری

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: یکی از راه های ارتباط غیر کلامی بین مادر و نوزاد تماس پوستی است که می تواند باعث ایجاد آرامش در کودک و احساس وابستگی بیشتر بین آن دو گردد. پژوهش حاضر با هدف تعیین تاثیر تماس پوستی مادر بر علایم حیاتی و وضعیت رفتاری نوزادان نارس بستری در بین سال های ۸۲-۱۳۷۹ انجام گرفته است.
روش بررسی: نوع مطالعه کارآزمایی بالینی بوده و تعداد ۲۵ نوزاد نارس دارای سن داخل رحمی ۳۶-۳۲ هفته به ظاهر سالم به عنوان گروه مورد و ۲۵ نوزاد نارس مشابه به عنوان گروه شاهد انتخاب شدند. جهت نوزادان نارس در گروه مورد علایم حیاتی و وضعیت رفتاری بر اساس چک لیست مربوطه کنترل و ثبت گردید. پس از گذشت ده دقیقه توسط مادر که قبلا آموزش های لازم را دیده بود هر نوزاد به مدت ۵ دقیقه مورد لمس در نواحی سر و صورت و شانه ها قرار گرفت. پس از گذشت ۱۰ دقیقه مجددا علایم حیاتی و وضعیت رفتاری کنترل و چارت شد. این عمل در سه نوبت متوالی به فاصله ۸-۶ ساعت تکرار گردید. در گروه شاهد تنها در یک مرحله علایم حیاتی و وضعیت رفتاری کنترل و چارت گردید. داده ها با استفاده از نرم افزار آماری داده ها با استفاده از نرم افزار آماری SPSS با استفاده از آزمون هایt ،t زوج و کای اسکوئر مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است.
یافته ها: نتایج نشان می دهد که تماس پوستی مادر در گروه مورد باعث کاهش تعداد ضربان قلب (P=0.030) و تنفس (P=0.040) گردیده و باعث تغییر در وضعیت رفتاری نوزادان نارس به سوی آرامش شده است (P£۰۰۰۱).
بحث و نتیجه گیری: تماس پوستی مادر به طور کلی باعث کاهش تعداد ضربان قلب و تنفس و ارتقا وضعیت رفتاری به سوی آرامش در نوزادان نارس مورد پژوهش شده است. با توجه به یافته های پژوهش به نظر می رسد بتوان با اطمینان بیشتر از تماس پوستی مادر جهت آرامش نوزدان نارس بهره برد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.