عنوان فارسی: مقایسه دیدگاه ابن سینا و ارسطو درباره ماهیت نفس و نتایج این دیدگاه ها در زندگی پس از مرگ (عنوان عربی: مقارنه بین رأی ابن سینا ورأی ارسطو حول ماهیه النفس و نتائج هذه الآراء فی حیاه ما بعد الموت)


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 عنوان فارسی: مقایسه دیدگاه ابن سینا و ارسطو درباره ماهیت نفس و نتایج این دیدگاه ها در زندگی پس از مرگ (عنوان عربی: مقارنه بین رأی ابن سینا ورأی ارسطو حول ماهیه النفس و نتائج هذه الآراء فی حیاه ما بعد الموت) دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد عنوان فارسی: مقایسه دیدگاه ابن سینا و ارسطو درباره ماهیت نفس و نتایج این دیدگاه ها در زندگی پس از مرگ (عنوان عربی: مقارنه بین رأی ابن سینا ورأی ارسطو حول ماهیه النفس و نتائج هذه الآراء فی حیاه ما بعد الموت)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی عنوان فارسی: مقایسه دیدگاه ابن سینا و ارسطو درباره ماهیت نفس و نتایج این دیدگاه ها در زندگی پس از مرگ (عنوان عربی: مقارنه بین رأی ابن سینا ورأی ارسطو حول ماهیه النفس و نتائج هذه الآراء فی حیاه ما بعد الموت)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن عنوان فارسی: مقایسه دیدگاه ابن سینا و ارسطو درباره ماهیت نفس و نتایج این دیدگاه ها در زندگی پس از مرگ (عنوان عربی: مقارنه بین رأی ابن سینا ورأی ارسطو حول ماهیه النفس و نتائج هذه الآراء فی حیاه ما بعد الموت) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فصلنامه اندیشه نوین دینی

تعداد صفحات :۲۲

چکیده فارسی:
ماهیت نفس، تجرد یا مادی بودن آن و نیز کیفیت ارتباط آن با بدن، همواره یکی از چالشی ترین مباحث در آرای فلسفی و کلامی بوده است. در جستار حاضر، علاوه بر توجه به تبیین ماهیت نفس در آرای فلسفی ارسطو و ابن سینا، به لوازم دیدگاه های این دو به ویژه در موضوع حیات پس از مرگ خواهیم پرداخت. ارسطو از یک سو نفس را در تعامل با بدن تبیین می کند و از سوی دیگر، رابطه آنها را از نوع رابطه ماده و صورت می داند که از مصادیق ترکیب اتحادی است. در نتیجه وی در تبیین حیات پس از مرگ با مشکل مواجه می شود، چرا که با از بین رفتن بدن، نفس نیز باید از بین برود. از سوی دیگر، ابن سینا برای برون رفتن از چالشی که ارسطو در آن گرفتار شده، با تفکیک حیث ذاتی و حیث فعلی نفس تلاش می کند در تبیین حیات پس از مرگ، با تناقض پیش روی ارسطو مواجه نشود.

چکیده عربی:ماهیه النفس، و تجردها أو مادیتها، و کذلک کیفیه ارتباطها بالبدن، من المسائل التی کانت علی الدوام موضع بحث وجدل فی الآراء الفلسفیه والکلامیه. فی هذا البحث اضافه إلی الاهتمام بتبیین ماهیه النفس فی الآراء الفلسفیه الأرسطو و ابن سینا، نتطرق أیضا إلی لوازم آرائهما خاصه فی ما یتعلق بموضوع الحیاه بعد الموت. من جهه یبین ارسطو علاقه النفس بالبدن، و من جهه أخری یصور علاقتهما و کأنها من نوع العلاقه بین الماده والصوره التی هی من مصادیق الترکیب الاتحادی. و بالنتیجه عند تبیینه لحقیقه الحیاه من بعد الموت یواجه مشکله، و ذلک لأن بعد زوال البدن یجب ان تزول النفس أیضا. و علی صعید آخر، حاول ابن سینا الخروج من المأزق الذی وقع فیه ارسطو، عن طریق الفصل بین الحیث الذاتی والحیث الفعلی للنفس، أن لا یقع فی ذات التناقض الذی واجه ارسطو عند تبیین حیاه ما بعد الموت.

کلید واژه: کلیدواژه فارسی: نفس، ماده، صورت، حیات پس از مرگ، ارسطو، ابن سینا (کلیدواژه عربی: النفس، الماده، الصوره، الحیاه بعد الموت، ارسطو، ابن سینا)

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.