بررسی اثر آنتی اکسیدان های استخراج شده از چای سبز روی ویژگی های فیزیکی کاغذ بسته بندی چای کیسه ای سیاه و ماندگاری محصول


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر آنتی اکسیدان های استخراج شده از چای سبز روی ویژگی های فیزیکی کاغذ بسته بندی چای کیسه ای سیاه و ماندگاری محصول دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر آنتی اکسیدان های استخراج شده از چای سبز روی ویژگی های فیزیکی کاغذ بسته بندی چای کیسه ای سیاه و ماندگاری محصول  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر آنتی اکسیدان های استخراج شده از چای سبز روی ویژگی های فیزیکی کاغذ بسته بندی چای کیسه ای سیاه و ماندگاری محصول،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر آنتی اکسیدان های استخراج شده از چای سبز روی ویژگی های فیزیکی کاغذ بسته بندی چای کیسه ای سیاه و ماندگاری محصول :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم غذایی و تغذیه

تعداد صفحات :۱۸

مقدمه: چای یکی از پر مصرف ترین نوشیدنی های جهان است. در میان انواع مختلف چای، چای سبز منبع سرشار از ترکیبات آنتی اکسیدانی موسوم به کاتچین ها است که به علت دارا بودن خواص سلامتی بخش بسیار مورد توجه و تحقیق قرار گرفته اند. در اثر مرحله اکسیداسیون که از مراحل تولید چای سیاه است از میزان فعالیت این ترکیبات ارزشمند کاسته شده و به تئاروبیگین، رنگ چای سیاه تبدیل می شوند. هدف اصلی از انجام این پژوهش بررسی اثر آنتی اکسیدان های استخراج شده از چای سبز بر روی ویژگی های فیزیکی ماده بسته بندی چای کیسه ای سیاه و همچنین بررسی میزان در دسترس بودن این آنتی اکسیدان چای سبز در حین مصرف چای کیسه ای سیاه است. مواد و روش ها: عصاره چای سبز توسط استخراج دو مرحله ای در آب در دو دمای ۵۰oC و ۸۰oC تهیه شد، این دو دما در ۴ زمان مختلف تیمار های (۱۰ دقیقه، ۱۰ دقیقه)، (۱۰ دقیقه، ۲۰ دقیقه)، (۲۰ دقیقه، ۱۰ دقیقه) و (۲۰ دقیقه، ۲۰ دقیقه) را اعمال گردید. عصاره نهایی از هر تیمار بر روی کاغذ بسته بندی (فیلتر) اسپری شد و آنالیز ویژگی های فیزیکی آن و میزان نفوذ هوا از آن بلافاصله پس از تولید و ۳ ماه پس از آن انجام شد. به علاوه فعالیت و غلظت آنتی اکسیدان رها شده در حین مصرف چای کیسه ای سیاه توسط پودر DPPH و HPLC بررسی گردید و همچنین ارزیابی حسی جهت تعیین ویژگی های ارگانولپتیکی صورت پذیرفت.یافته ها: نتایج نشان می دهند که غلظت آنتی اکسیدان در تیمار ها نسبت به شاهد (چای سیاه) ۴۵-۵۰% افزایش داشته است. نفوذ هوا در فیلتر تفاوت معنی داری را نشان نداد. استحکام کششی در تیمار ها نسبت به نمونه تیمار شده ۱-۱.۵% کاهش داشت. و نمونه های تولید شده نسبت به نمونه شاهد کمی گس تر بودند.نتیجه گیری: در میان تیمار ها بهترین نتیجه مربوط به تیمار ۳ با شرایط (۲۰ دقیقه، ۱۰ دقیقه) بود زیرا بالاترین غلظت آنتی اکسیدان فعال و کمترین گسی را از خود نشان داد.

کلید واژه: استحکام کششی، چای سبز، فیلتر بسته بندی چای کیسه ای، قدرت و غلظت آنتی اکسیدانی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.