مقاله بررسی معیارهای آب و خاک در بیابان زایی منطقه عین خوش دهلران (دشت ابوغویر)


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی معیارهای آب و خاک در بیابان زایی منطقه عین خوش دهلران (دشت ابوغویر) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی معیارهای آب و خاک در بیابان زایی منطقه عین خوش دهلران (دشت ابوغویر)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی معیارهای آب و خاک در بیابان زایی منطقه عین خوش دهلران (دشت ابوغویر)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی معیارهای آب و خاک در بیابان زایی منطقه عین خوش دهلران (دشت ابوغویر) :

مقاله بررسی معیارهای آب و خاک در بیابان زایی منطقه عین خوش دهلران (دشت ابوغویر) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۷ در پژوهش و سازندگی از صفحه ۱۶۲ تا ۱۶۹ منتشر شده است.
نام: بررسی معیارهای آب و خاک در بیابان زایی منطقه عین خوش دهلران (دشت ابوغویر)
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بیابان زایی
مقاله مدل مدالوس
مقاله معیار
مقاله شاخص
مقاله آب
مقاله خاک

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در حال حاضر بیابان زایی به عنوان یک معضل، گریبان گیر بسیاری از کشورهای جهان از جمله کشورهای در حال توسعه می باشد و مشتمل بر فرآیندهای است که هم زاییده عوامل طبیعی بوده و هم به عملکرد نادرست انسان بر می گردد. هدف از این تحقیق بررسی معیارهای آب و خاک بر اساس متدولوژی مدالوس (MEDALUS) در وضعیت بیابان زایی منطقه عین خوش و در نهایت ارایه نقشه بیابان زایی در منطقه می باشد. برای دسترسی به شاخص های موردنیاز در این تحقیق از شاخص های ارایه شده توسط احمدی و همکاران (۱۳۸۴) و همچنین تعدادی از شاخص های تعدیل شده مدل(ICD) استفاده شد که در نهایت هشت شاخص برای معیار آب و هشت شاخص برای معیار خاک منظور گردید. نتایج نشان می دهدکه بیابان زایی در منطقه شدید بوده و در حال گسترش است، معیار آب با میانگین ارزش عددی ۵۱۷/۱ در کلاس شدید و معیار خاک با متوسط وزنی ۳۸۱/۱ در کلاس متوسط طبقه بندی می گردد. در این رابطه شاخص های درصد موادآلی، بافت خاک و جنس سازنداز معیار خاک به ترتیب با ارزش عددی ۸۷/۱، ۸۳/۱ و ۸۰/۱ و سه شاخص خشکی، هدایت الکتریکی آب های زیرزمینی و افت آب های زیرزمینی از معیار تخریب منابع آب به ترتیب با ارزش عددی ۰/۲، ۷۸/۱ و ۶۷۰/۱ بیشترین تاثیر را دارند. بر اساس متوسط وزنی ارزش کمی شدت بیابان زایی (وضعیت فعلی بیابان زایی) برای کل منطقه بر اساس هر دو معیار مورد بررسی DS=1.385 تعیین گردیده است که کلاس شدت بیابان زایی برای کل منطقه بحرانی نوع (الف) برآورد می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.