مقاله بررسی اثر و نحوه تیغ زنی در زمان های مختلف بر میزان کتیرای گون زرد (Astragalus parrowianus)


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر و نحوه تیغ زنی در زمان های مختلف بر میزان کتیرای گون زرد (Astragalus parrowianus) دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر و نحوه تیغ زنی در زمان های مختلف بر میزان کتیرای گون زرد (Astragalus parrowianus)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر و نحوه تیغ زنی در زمان های مختلف بر میزان کتیرای گون زرد (Astragalus parrowianus)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر و نحوه تیغ زنی در زمان های مختلف بر میزان کتیرای گون زرد (Astragalus parrowianus) :

مقاله بررسی اثر و نحوه تیغ زنی در زمان های مختلف بر میزان کتیرای گون زرد (Astragalus parrowianus) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۷ در پژوهش و سازندگی از صفحه ۱۷۰ تا ۱۷۵ منتشر شده است.
نام: بررسی اثر و نحوه تیغ زنی در زمان های مختلف بر میزان کتیرای گون زرد (Astragalus parrowianus)
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله گون زرد
مقاله کتیرا
مقاله زمان تیغ زنی و نحوه تیغ زنی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
کتیرا صمغی است که به صورت طبیعی و یا در اثر شکاف داد ن یقه، ساقه و ریشه گونه هایی از گون بدست می آید. کتیرا یکی از مهم ترین محصولات فرعی مراتع کشور محسوب می شود و مصارف صنعتی و دارویی فراوانی دارد. به منظور بررسی اثر دفعات و نحوه تیغ زنی در زمان های مختلف بر میزان استحصال کتیرا از یک طرح استریپ اسپلیپ پلات در زمان با ۴ تکرار در دو سال و با فاکتورهای الف: دفعات تیغ زنی درد و سطح در کرت اصلی (یک بار، دوبار) ب: زمان تیغ زنی در نوارها در ۴ سطح (۱۵ تیر، ۳۱ تیر.۱۵ مرداد .۳۱مرداد ) و ج: نحوه تیغ زنی در کرت های فرعی در سه سطح (عمود ی.افقی.مورب) استفاده شد. نتایج تجزیه واریانس سالانه و مرکب نشان دهنده عدم اختلاف معنی دار بین یک بار و دوبار تیغ زنی بود .بیش ترین میزان استحصال کتیرا در زمان دوم و با روش تیغ زدن عمودی حاصل شد و کم ترین مقدار در اواخر مرداد و با روش تیغ زدن مورب حاصل شد .شرایط محیطی نیز بر میزان استحصال تاثیر معنی دارد اشت و با کاهش رطوبت هوا و خاک و افزایش درجه حرارت محیط استحصال کتیرا کاهش یافت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.