مقاله ارزیابی خطر ابتلا به اختلالات اسکلتی-عضلانی در یک شرکت صنعتی با استفاده از روش های LUBA و QEC و مقایسه نتایج آنها
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ارزیابی خطر ابتلا به اختلالات اسکلتی-عضلانی در یک شرکت صنعتی با استفاده از روش های LUBA و QEC و مقایسه نتایج آنها دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی خطر ابتلا به اختلالات اسکلتی-عضلانی در یک شرکت صنعتی با استفاده از روش های LUBA و QEC و مقایسه نتایج آنها کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی خطر ابتلا به اختلالات اسکلتی-عضلانی در یک شرکت صنعتی با استفاده از روش های LUBA و QEC و مقایسه نتایج آنها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارزیابی خطر ابتلا به اختلالات اسکلتی-عضلانی در یک شرکت صنعتی با استفاده از روش های LUBA و QEC و مقایسه نتایج آنها :
مقاله ارزیابی خطر ابتلا به اختلالات اسکلتی-عضلانی در یک شرکت صنعتی با استفاده از روش های LUBA و QEC و مقایسه نتایج آنها که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در سلامت کار ایران از صفحه ۵۴ تا ۶۰ منتشر شده است.
نام: ارزیابی خطر ابتلا به اختلالات اسکلتی-عضلانی در یک شرکت صنعتی با استفاده از روش های LUBA و QEC و مقایسه نتایج آنها
این مقاله دارای ۷ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اختلالات اسکلتی-عضلانی
مقاله روش QEC
مقاله روش LUBA
مقاله پوسچر
چکیده و خلاصهای از مقاله:
هدف: اختلالات اسکلتی-عضلانی (MSDs) از دلایل عمده بروز ناتوانی کارگران، افزایش غرامت های پرداختی و کاهش بهره وری در کشورهای صنعتی و در حال توسعه می باشند. مطالعه حاضر با هدف تعیین شیوع اختلالات اسکلتی – عضلانی و ارزیابی ریسک ابتلا به این اختلالات با استفاده از روش های LUBA و QEC و مقایسه نتایج آنها، در میان اپراتورهای یک شرکت صنعتی در ایران انجام شده است.
روش بررسی: در این پژوهش توصیفی-تحلیلی تعداد ۱۱۵ اپراتور در ۱۵ شغل مورد بررسی قرار گرفتند. برای تعیین میزان شیوع اختلالات اسکلتی-عضلانی از پرسشنامه نوردیک و برای ارزیابی وضعیت ارگونومیکی ایستگاه های کاری از دو روش QEC و LUBA استفاده شد. داده های جمع آوری شده با استفاده از آماره های همبستگی اسپیرمن مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند.
یافته ها: بر اساس نتایج حاصل از پرسشنامه نوردیک، ۴/۸۱ درصد از افراد مورد مطالعه طی ۱۲ ماه گذشته حداقل در یکی از نواحی ۹ گانه دستگاه اسکلتی- عضلانی دچار درد و ناراحتی بوده اند. نتایج حاصل از ارزیابی با استفاده از روش QEC و LUBA نشان داد که به ترتیب ۳/۷۱ و ۳۵/۲۴ درصد از گروه های کاری در سطح اولویت اقدام اصلاحی چهار قرار دارند.
نتیجه گیری: ارزیابی ها نشان داد میزان مطابقت یافته های پرسشنامه نوردیک با سطح اولویت تعیین شده بوسیله QEC نسبت به LUBA بیشتر است. با توجه به یافته های این مطالعه و نظر به اینکه در روش LUBA صرفا به بررسی پوسچر پرداخته می شود استفاده از این تکنیک در مشاغل نیازمند جابجایی مکرر بار، استاتیک و طولانی مدت پیشنهاد نمی گردد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.