مقاله تعیین عوامل موثر بر دفع پیوند کلیه با استفاده از رگرسیون کاکس، در بیماران دریافت کننده پیوند مجدد در بیمارستان امام خمینی شهر ارومیه طی سال های ۸۷-۱۳۶۷


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین عوامل موثر بر دفع پیوند کلیه با استفاده از رگرسیون کاکس، در بیماران دریافت کننده پیوند مجدد در بیمارستان امام خمینی شهر ارومیه طی سال های ۸۷-۱۳۶۷ دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین عوامل موثر بر دفع پیوند کلیه با استفاده از رگرسیون کاکس، در بیماران دریافت کننده پیوند مجدد در بیمارستان امام خمینی شهر ارومیه طی سال های ۸۷-۱۳۶۷  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین عوامل موثر بر دفع پیوند کلیه با استفاده از رگرسیون کاکس، در بیماران دریافت کننده پیوند مجدد در بیمارستان امام خمینی شهر ارومیه طی سال های ۸۷-۱۳۶۷،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین عوامل موثر بر دفع پیوند کلیه با استفاده از رگرسیون کاکس، در بیماران دریافت کننده پیوند مجدد در بیمارستان امام خمینی شهر ارومیه طی سال های ۸۷-۱۳۶۷ :

مقاله تعیین عوامل موثر بر دفع پیوند کلیه با استفاده از رگرسیون کاکس، در بیماران دریافت کننده پیوند مجدد در بیمارستان امام خمینی شهر ارومیه طی سال های ۸۷-۱۳۶۷ که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در طب جنوب از صفحه ۱۹۰ تا ۲۰۰ منتشر شده است.
نام: تعیین عوامل موثر بر دفع پیوند کلیه با استفاده از رگرسیون کاکس، در بیماران دریافت کننده پیوند مجدد در بیمارستان امام خمینی شهر ارومیه طی سال های ۸۷-۱۳۶۷
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پیوند مجدد کلیه
مقاله رد پیوند
مقاله میزان بقا
مقاله دهنده پیوند
مقاله داروهای سرکوب کننده ایمنی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه: هدف این مطالعه بررسی عوامل موثر بر دفع پیوند مجدد کلیه در بیماران مراجعه کننده به مرکز درمانی امام خمینی شهر ارومیه می باشد.
مواد و روش‌ها: تمامی بیماران دریافت کننده پیوند مجدد کلیه طی سال های ۱۳۶۷ الی ۱۳۸۷ این مرکز (۵۰ بیمار) مورد بررسی قرار گرفتند. برای این منظور دو متغیر زمان به عنوان متغیر پاسخ در اختیار داشتیم که یکی طول فاصله زمانی پیوند اول تا زمان دفع و نیاز به دیالیز مجدد و دیگری طول فاصله زمانی از تاریخ پیوند دوم تا زمان دفع پیوند مجدد و یا زمان آخرین ویزیت بود. خصوصیات جمعیت شناختی و بالینی بیماران، نیاز به تزریق خون، نوع داروهای سرکوب کننده ایمنی، کراتینین و لیپیدهای سرم سه و شش ماه بعد از پیوند، توسط پرسشنامه فردی جمع آوری و اطلاعات به روش کاپلان مایر با استفاده از آزمون لگ رنک و رگرسیون کاکس تحلیل گردیدند.
یافته‌ها: در این مطالعه میزان بقا در سال های اول، دوم، سوم و پنجم در پیوند اول به ترتیب ۷۴ درصد، ۶۶ درصد، ۵۳ درصد و ۴۱ درصد و در پیوند دوم به ترتیب ۸۱ درصد، ۷۴ درصد، ۷۰ درصد و ۶۱ درصد بود. در پیوند اول ۶ درصد بیماران رد حاد شدید، ۱۲ درصد رد حاد و ۸۲ درصد رد مزمن داشته اند. در مدل رگرسیونی کاکس، در پیوند اول کراتینین، فشارخون و نوع داروهای سرکوب کننده ایمنی و در پیوند دوم کراتینین، نوع داروهای سرکوب کننده ایمنی و داشتن ارتباط فامیلی با شخص دهنده پیوند، پیشگویی کننده های رد پیوند بودند.
نتیجه گیری: کراتینین سرم در ماه سوم و ششم بعد از پیوند و مصرف داروهای سرکوب کننده ایمنی از موثرترین عوامل در بقاء طولانی تر بیماران در هر دو پیوند بوده اند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.