مطالعه ویژگی های کمی و کیفی ارقام روز کوتاه پیاز در اصفهان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مطالعه ویژگی های کمی و کیفی ارقام روز کوتاه پیاز در اصفهان دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مطالعه ویژگی های کمی و کیفی ارقام روز کوتاه پیاز در اصفهان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه ویژگی های کمی و کیفی ارقام روز کوتاه پیاز در اصفهان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مطالعه ویژگی های کمی و کیفی ارقام روز کوتاه پیاز در اصفهان :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)
تعداد صفحات :۹
به منظور بررسی سازگاری و خصوصیات عملکرد سوخ ۱۲ رقم پیاز روزکوتاه جهت کشت پاییزه در اصفهان آزمایشی در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با ۴ تکرار در ایستگاه تحقیقات کشاورزی کبوترآباد اصفهان طی دو سال زراعی ۸۷ -۱۳۸۶ و ۸۸ -۱۳۸۷ انجام شد. ارقام عبارت بودند از: ۱- پگاسوس، ۲- گرانو ۶۸۳۵ (ایکس پی ۰۷۵۹۶۸۳۵)، ۳- هیبرید سیروس، ۴- تگزاس ارلی وایت، ۵- هیبرید جاگوار، ۶- سنچوری (ای ایکس ۰۷۵۹۲۰۰۰)، ۷- کالرا، ۸- هیبرید پریماورا، ۹- لاهویا، ۱۰- تگزاس یلو گرانو ۵۰۲ (رقم مورد کشت در منطقه)، ۱۱- کونتسا و ۱۲- هیبرید ساوانا سوییت. بذور ارقام در مهر ماه به صورت ردیفی در کرت کشت گردید و عملیات زراعی معمول انجام شد. تجزیه واریانس داده ها نشان داد که اثر سال معنی دار نگردید لذا داده ها در هم ادغام و آنالیز گردید. نتایج نشان داد که رقم هیبرید سیروس بیشترین عملکرد کل (۱۰۹.۳۹ تن در هکتار) و عملکرد بازارپسند (۹۴.۴۷ تن در هکتار) و رقم لاهویا کمترین عملکرد کل (۲۸.۱۹ تن در هکتار) و عملکرد بازارپسند (۱۶.۱۷ تن در هکتار)، را با اختلاف معنی داری نسبت به سایر ارقام تولید کردند. عملکرد کل و عملکرد بازارپسند رقم تگزاس یلو گرانو ۵۰۲ با اختلاف معنی داری نسبت به هیبرید سیروس در مرحله بعد قرار گرفت. تغییرات میانگین های قطر و ارتفاع سوخ ارقام تقریبا روندی مشابه تغییرات عملکرد نشان داد. ارقام هیبرید جاگوار و لاهویا به ترتیب با ۴.۶۶ و ۲.۵۸ میلی متر بیشترین و کمترین قطر گردن سوخ را داشتند. بیشترین میزان ماده خشک سوخ (۱۰.۳۸ درصد) و کل مواد جامد محلول سوخ (۱۰.۷ درصد) در رقم کونتسا حاصل شد. کمترین میزان ماده خشک سوخ (۷.۹ درصد) و کل مواد جامد محلول سوخ (۷.۰۴ درصد) بترتیب در ارقام پریماورا و ساوانا سوئیت بدست آمد. همبستگی ماده خشک و مواد جامد محلول با ضریب ۰.۷۱ معنی دار گردید. به طور کلی رقم هیبرید سیروس سازگاری مناسبی به شرایط منطقه نشان داد.
کلید واژه: پیاز، ارقام روزکوتاه، سازگاری، عملکرد سوخ، ماده خشک، مواد جامد محلول
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.