بررسی کمی و کیفی گونه‌ های جنگل کاری شده توسکا ییلاقی، افرا و ون در جنگل ‌های سیاهکل (مطالعه موردی: در سری ۱ جنگل ‌های توتکی)


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
17 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی کمی و کیفی گونه‌ های جنگل کاری شده توسکا ییلاقی، افرا و ون در جنگل ‌های سیاهکل (مطالعه موردی: در سری ۱ جنگل ‌های توتکی) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی کمی و کیفی گونه‌ های جنگل کاری شده توسکا ییلاقی، افرا و ون در جنگل ‌های سیاهکل (مطالعه موردی: در سری ۱ جنگل ‌های توتکی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی کمی و کیفی گونه‌ های جنگل کاری شده توسکا ییلاقی، افرا و ون در جنگل ‌های سیاهکل (مطالعه موردی: در سری ۱ جنگل ‌های توتکی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی کمی و کیفی گونه‌ های جنگل کاری شده توسکا ییلاقی، افرا و ون در جنگل ‌های سیاهکل (مطالعه موردی: در سری ۱ جنگل ‌های توتکی) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : اکوسیستم های طبیعی ایران

تعداد صفحات :۱۲

فعالیت ‌های جنگل کاری یکی از روش ‌های احیا و بازسازی اراضی مخروبه در سطح جنگل‌ های شمال کشور است و از همین رو ارزیابی هر یک از گونه ‌های کاشته شده به ویژه گونه‌ های بومی از اهمیت خاصی برخوردار است. در این بررسی گونه‌ های توسکا ییلاقی، افرا (پلت) و ون در جنگل ‌های توتکی استان گیلان از نظر خصوصیات کمی و کیفی مورد مطالعه قرار گرفتند. آمار برداری انجام شده به روش تصادفی – سیستماتیک در ۵۷ قطعه نمونه ۵ آری (۵۰۰ مترمربع) و با شدت ۵ درصد انجام گرفت. نتایج حاصل از بررسی نشان داد که میانگین قطر و ارتفاع و همچنین رویش سالیانه ارتفاع و میانگین حجم درختان توسکا به ترتیب با مقادیر ۴۰ سانتی متر، ۲۳ متر، ۰.۷۵ متر و ۴۵.۵۸ سیلو نسبت به گونه ‌های افرا و ون دارای مقادیر بیشتری هستند. از نظر توزیع درختان در طبقات قطری مختلف مشخص گردید که گونه‌ های افرا و ون از این نظر دارای توزیع نرمال بوده ولی گونه توسکا فاقد این ویژگی است. از نظر صفات کیفی مطالعه شده به جز صفت پیچیدگی تنه اختلاف معنی داری در سطح a=%1 بین سه گونه وجود دارد. از این نظر جنگل کاری با گونه توسکا از لحاظ متغیرهای کمی و کیفی بهترین وضعیت را دارا بوده و نسبت به گونه ‌های افرا و ون قابلیت توسعه بیشتری را دارا می ‌باشد.

کلید واژه: جنگل کاری، کمی و کیفی، توسکا، افرا، ون، سیاهکل

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.