مقاله اولویت های پژوهشی حیطه علوم رفتاری از دیدگاه دست اندرکاران بهداشت روان در شهر اصفهان


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اولویت های پژوهشی حیطه علوم رفتاری از دیدگاه دست اندرکاران بهداشت روان در شهر اصفهان دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اولویت های پژوهشی حیطه علوم رفتاری از دیدگاه دست اندرکاران بهداشت روان در شهر اصفهان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اولویت های پژوهشی حیطه علوم رفتاری از دیدگاه دست اندرکاران بهداشت روان در شهر اصفهان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اولویت های پژوهشی حیطه علوم رفتاری از دیدگاه دست اندرکاران بهداشت روان در شهر اصفهان :

مقاله اولویت های پژوهشی حیطه علوم رفتاری از دیدگاه دست اندرکاران بهداشت روان در شهر اصفهان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در مجله روانپزشکی و روانشناسی بالینی ایران (اندیشه و رفتار) از صفحه ۱۲۷ تا ۱۳۴ منتشر شده است.
نام: اولویت های پژوهشی حیطه علوم رفتاری از دیدگاه دست اندرکاران بهداشت روان در شهر اصفهان
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اولویت های پژوهشی
مقاله علوم رفتاری
مقاله بهداشت روان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
هدف: نظر به اهمیت و نقش تحقیقات علمی در برنامه ریزی های خرد و کلان، و نیز با توجه به این که پژوهش ها باید در راستای نیازهای اصلی جامعه مربوطه باشد، هدف این مطالعه نیازسنجی پژوهشی در حیطه علوم رفتاری و اولویت بندی آنها از دیدگاه دست اندرکاران بهداشت روان شهر اصفهان می باشد.
روش: این مطالعه توصیفی، پیمایشی و مقطعی بر روی ۹۱ نفر از روانپزشکان، روانشناسان، مددکاران، کاردرمان گرها، کارشناسان بهداشت و روانپرستاران شاغل در شهر اصفهان انجام شد. محیط پژوهش مرکز تحقیقات علوم رفتاری، مطب پزشکان و مراکز بهداشتی درمانی شهر اصفهان بود. روش جمع آوری اطلاعات، تکنیک دلفی بود.
یافته ها: اولویت های پژوهشی از دیدگاه روانپزشکان عبارت بودند از: تبیین جایگاه حلقه گمشده مددکاری اجتماعی در حوزه روانپزشکی و مقایسه آن با الگوهای جهانی، بررسی مشکلات خانوادگی، شغلی، تحصیلی و دیگر عوامل در بیماران روانی؛ از دیدگاه روانشناسان شامل: بررسی نیازهای جنسی نوجوانان و راه های کنترل و تعادل آن متناسب با فرهنگ دینی، بررسی تاثیر روابط والدین با یکدیگر و با فرزندان بر اعتیاد جوانان؛ از دیدگاه مددکاران شامل: اثربخشی آموزش های تربیتی اجتماعی قبل از ازدواج در سازگاری زناشویی پس از ازدواج، اثر بخشی مداخلات اجتماعی در پیش گیری از طلاق؛ و از دیدگاه کاردرمان گران شامل: آسیب شناسی خانواده هایی که حداقل یک بیمار با مشکلات روانی در آنها وجود دارد، نقش و اهمیت یکپارچگی حسی در درمان انواع اختلالات خلقی. از دیدگاه کارشناسان بهداشت روان، اعتیاد پزشکان، پرسنل بهداشتی، کارمندان و کارگران، جزو اولویت های پژوهشی بود و اولویت های پژوهشی از دیدگاه روانپرستاران، آموزش خانواده و تاثیر آن در رفتار بیماران روانی و علل عود بیماری های روانپزشکی و عوامل آن ذکر شد.
نتیجه گیری: بر اساس نیاز سنجی به عمل آمده از دست اندرکاران بهداشت روان و علوم رفتاری، پژوهش در حیطه های اعتیاد، خودکشی و خانواده از اولویت بیشتری برخوردار است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.