بررسی روابط آستانه شیب- مساحت و مولفه های مهم بارندگی با حجم فرسایش آبکندی با استفاده از GIS (مطالعه موردی: حوضه آبخیز بدره- ایلام)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی روابط آستانه شیب- مساحت و مولفه های مهم بارندگی با حجم فرسایش آبکندی با استفاده از GIS (مطالعه موردی: حوضه آبخیز بدره- ایلام) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی روابط آستانه شیب- مساحت و مولفه های مهم بارندگی با حجم فرسایش آبکندی با استفاده از GIS (مطالعه موردی: حوضه آبخیز بدره- ایلام) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی روابط آستانه شیب- مساحت و مولفه های مهم بارندگی با حجم فرسایش آبکندی با استفاده از GIS (مطالعه موردی: حوضه آبخیز بدره- ایلام)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی روابط آستانه شیب- مساحت و مولفه های مهم بارندگی با حجم فرسایش آبکندی با استفاده از GIS (مطالعه موردی: حوضه آبخیز بدره- ایلام) :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : سنجش از دور و سامانه اطلاعات جغرافیایی در منابع طبیعی ( کاربرد سنجش از دور و GISدر علوم منابع طبیعی )
تعداد صفحات :۱۷
این تحقیق به منظور بررسی رابطه آستانه شیب- مساحت و مولفه های بارندگی شامل مقدار، شدت و مدت با حجم فرسایش آبکندی برای انواع آبکند در حوضه آبخیز بدره، واقع در استان ایلام انجام شد. در این مطالعه با شناسائی مناطق آبکندی و طبقه بندی آن ها به سه دسته خطی، پنجه ای و جبهه ای، ویژگی های حوضه زهکشی آبکندها شامل شیب و مساحت، بررسی شد و رابطه بین حجم فرسایش آبکندی و خصوصیات حوضه زهکشی با استفاده از نمودارهای لگاریتمی بررسی گردید. همچنین، رابطه بین مولفه های مهم بارش و حجم فرسایش آبکندی تعیین گردید. نتایج نشان داد که اراضی با شیب ۲ تا ۵ درصد، به عنوان کلاس شیب بحرانی از نظر آستانه توپوگرافی و فیزیوگرافی نسبت به سایر کلاس های شیب برای رخداد فرسایش آبکندی می باشد. از سوی دیگر ضریب همبستگی مقادیر بین سطح حوضه زهکشی بالادست هر آبکند (A) و حجم فرسایش آبکندی (V)، که با تحلیل گر آماری SPSS تعیین شد، نشان گر وجود رابطه ضعیف یا عدم وجود رابطه معنی دار (ضریب همبستگی کمتر از ۰.۵) بین دو پارامتر فوق بوده و یا به عبارتی سطح حوضه زهکشی آبکندها تاثیری در تغییر حجم فرسایش از آبکندها ندارد. همچنین از میان پارامترهای مهم بارندگی، پارامتر مقدار بارندگی با ضریب تبیین ۰.۸۷۱ به عنوان تاثیرگذارترین عامل شناخته شد.
کلید واژه: فرسایش آبکندی حوضه زهکشی بدره استان ایلام
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.