مقاله مقایسه سروپروالانس هلیکوباکترپیلوری در بیماران دچار آکنه رزاسه با افراد سالم


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
13 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه سروپروالانس هلیکوباکترپیلوری در بیماران دچار آکنه رزاسه با افراد سالم دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه سروپروالانس هلیکوباکترپیلوری در بیماران دچار آکنه رزاسه با افراد سالم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه سروپروالانس هلیکوباکترپیلوری در بیماران دچار آکنه رزاسه با افراد سالم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه سروپروالانس هلیکوباکترپیلوری در بیماران دچار آکنه رزاسه با افراد سالم :

مقاله مقایسه سروپروالانس هلیکوباکترپیلوری در بیماران دچار آکنه رزاسه با افراد سالم که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی زنجان از صفحه ۷۱ تا ۷۶ منتشر شده است.
نام: مقایسه سروپروالانس هلیکوباکترپیلوری در بیماران دچار آکنه رزاسه با افراد سالم
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آکنه رزاسه
مقاله هلیکوباکتر پیلوری
مقاله IgG ضد هلیکوباکتر پیلوری

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: آکنه رزاسه یک بیماری مزمن پوستی با علت ناشناخته می باشد. برخی مطالعات شیوع بالای هلیکوباکترپیلوری را در این بیماران گزارش داده اند اما هنوز این موضوع مورد بحث می باشد. هدف از این مطالعه مقایسه سروپروالانس هلیکوباکترپیلوری در بیماران مبتلا به آکنه رزاسه در مقایسه با افراد سالم بود.
روش بررسی: با طراحی یک مطالعه مورد شاهدی تعداد ۳۰ بیمار و ۶۰ فرد سالم وارد طرح شدند. سپس از هریک از افراد ۵ سی سی خون گرفته شد و آنتی بادی IgG ضد هلیکوباکترپیلوری به روش الیزا اندازه گیری شد.
یافته ها: میانگین سنی بیماران ۰۵/۱۴± ۸/۴۵ و میانگین سنی گروه شاهد ۳/۱۲ ±۴/۴۱ سال بود. هفده نفر (۷/۵۶ درصد) از بیماران و ۵۲ نفر۸۶/۷) درصد) از گروه شاهد مبتلا به عفونت هلیکوباکتر پیلوری بودند، به طوری که بررسی آماری تفاوت معناداری را بین دو گروه نشان داد (P=0.002) اما میانگین سطح سرمی IgG ضد هلیکوباکتر پیلوری در بیماران مبتلا به آکنه رزاسه به طور معنی داری بیشتر از افراد سالم بود ۳۸۸۷±۲۳۵۰ g/ml Respectively) و ۱۵/۱۷۴±۴۹/۱۳۹) (P=0.005).
نتیجه گیری: این مطالعه نشان داد که در بیماران دچار آکنه رزاسه علی رغم بالاتر بودن سطح سرمی آنتی بادی علیه هلیکوباکتر پیلوری، فراوانی ابتلا به این ارگانیسم در افراد سالم بیشتر از بیماران بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.