مقاله تاثیر شستشوی ناحیه ژنیتال برنتایج کشت ادراری در دختران ۱۲-۳ ساله مراجعه کننده به بیمارستان امیرکبیر اراک


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر شستشوی ناحیه ژنیتال برنتایج کشت ادراری در دختران ۱۲-۳ ساله مراجعه کننده به بیمارستان امیرکبیر اراک دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر شستشوی ناحیه ژنیتال برنتایج کشت ادراری در دختران ۱۲-۳ ساله مراجعه کننده به بیمارستان امیرکبیر اراک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر شستشوی ناحیه ژنیتال برنتایج کشت ادراری در دختران ۱۲-۳ ساله مراجعه کننده به بیمارستان امیرکبیر اراک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر شستشوی ناحیه ژنیتال برنتایج کشت ادراری در دختران ۱۲-۳ ساله مراجعه کننده به بیمارستان امیرکبیر اراک :

مقاله تاثیر شستشوی ناحیه ژنیتال برنتایج کشت ادراری در دختران ۱۲-۳ ساله مراجعه کننده به بیمارستان امیرکبیر اراک که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در مجله دانشگاه علوم پزشکی اراک (ره‌ آورد دانش) از صفحه ۱۳۰ تا ۱۳۶ منتشر شده است.
نام: تاثیر شستشوی ناحیه ژنیتال برنتایج کشت ادراری در دختران ۱۲-۳ ساله مراجعه کننده به بیمارستان امیرکبیر اراک
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله شستشو
مقاله آلودگی
مقاله ژنیتال
مقاله کودکان
مقاله عفونت ادراری
مقاله کشت ادراری

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: انجام کشت ادراری به عنوان تشخیص و پیگیری عفونت ادراری در کودکان نقش مهمی داشته و نحوه نمونه گیری نیز تاثیر زیادی برروند درمانی بیماران دارد. لذا پژوهش حاضر با هدف تعیین تاثیر شستشوی ناحیه ژنیتال بر نتایج کشت ادراری در دختران ۱۲-۳ ساله مراجعه کننده به بیمارستان امیرکبیر اراک صورت پذیرفته است.
مواد و روش ها: در طی یک مطالعه مورد – شاهدی ۶۲۰ کودک دختر ۱۲-۳ ساله مراجعه کننده به بیمارستان امیرکبیر در سال ۱۳۸۵ که با شک به عفونت ادراری تناسلی (UTI) درخواست آزمایش ادراری برای آنها شده بود، مورد بررسی قرار گرفتند. جمعیت مورد مطالعه فاقد سابقه مصرف آنتی بیوتیک در طی ۷ روز گذشته، سابقه سوندگذاری، آنومالی ژنیتال و التهاب و دیس شارژ ژنیتال بودند. بیماران به طور تصادفی ساده به دو گروه شستشو و بدون شستشو هر گروه ۳۱۰ نفر تقسیم شدند. پس از جمع آوری اطلاعات، داده ها با استفاده از آزمون تی مورد تجزیه تحلیل قرار گرفتند.
یافته ها: در بیماران گروه شستشو ۳۷ درصد به عنوان عفونت ادراری تناسلی، ۱ درصد مبتلا به آلودگی و ۹۵۳ درصد نرمال گزارش شدند و در گروه بدون شستشو ۴۷ درصد به عنوان عفونت ادراری تناسلی و ۲ درصد آلودگی و ۹۳۳ درصد نرمال گزارش شدند. میزان آلودگی در گروه شستشو ۱ درصد و در گروه بدون شستشو ۲ درصد بود. که از لحاظ آماری با یکدیگر اختلاف معنی داری را نداشتند (P=0.491).
نتیجه گیری: ارتباط معنی داری بین شستشوی ناحیه ژنیتال و کاهش میزان آلودگی کشت ادراری یافت نشد، پس شستشوی ناحیه ژنیتال در کاهش آلودگی کشت ادراری چندان موثر نمی باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.