ارزیابی کاهش آفلاتوکسین B1 در حضور لاکتوباسیل های جدا شده از ترخینه و دوغ ترخینه با روش الایزا


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی کاهش آفلاتوکسین B1 در حضور لاکتوباسیل های جدا شده از ترخینه و دوغ ترخینه با روش الایزا دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی کاهش آفلاتوکسین B1 در حضور لاکتوباسیل های جدا شده از ترخینه و دوغ ترخینه با روش الایزا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی کاهش آفلاتوکسین B1 در حضور لاکتوباسیل های جدا شده از ترخینه و دوغ ترخینه با روش الایزا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی کاهش آفلاتوکسین B1 در حضور لاکتوباسیل های جدا شده از ترخینه و دوغ ترخینه با روش الایزا :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زیست فناوری میکروبی

تعداد صفحات :۸

زمینه و هدف: آفلاتوکسین ها از مهم ترین مایکوتوکسین ها می باشند که به طور عمده توسط گونه های مختلف قارچ آسپرژیلوس تولید می گردند. برخی از سویه های باکتری های اسید لاکتیک اثر حفاظتی در برابر عوامل موتاژن مانند آفلاتوکسین ها دارند. بسیاری از مطالعات این اثر را به اتصال فیزیکی بین میکروب و عامل موتاژن نسبت می دهند. هدف این تحقیق ارزیابی توانایی اتصال و خارج کردن آفلاتوکسین B1 از محلول بافر فسفات، توسط ۳۲ سویه لاکتوباسیل جدا شده از ترخینه و دوغ ترخینه با روش الایزا است.روش بررسی: پس از کشت ۲۴ ساعته لاکتوباسیل ها تعداد (۱×۱۰۱۰ CFU/ml) OD600nm=1 سلول در بافر فسفات سدیم حاوی۵ mg/ml آفلاتوکسین B1 حل شد. پس از ۲ ساعت گرمخانه گذاری سلول ها سانتریفیوژ و آفلاتوکسین B1 باقی مانده در مایع رویی با روش الایزا سنجیده شد. به منظور کنترل فاکتورهای متغیر و یکنواخت سازی شرایط برای کلیه سویه ها دمای آزمایش ۳۷ درجه سانتی گراد (متناسب با دمای بدن انسان) و pH خنثی در نظر گرفته شد.یافته ها: درصد جذب از ۸.۴% تا ۸۹.۹ % متغیر بود. بیشترین میزان جذب آفلاتوکسین B1 ((>80% در جدایه های TD2, T14, T15 به ترتیب جدا شده از دوغ ترخینه و ترخینه و کم ترین میزان جذب در T1, T5 ((<30% جدا شده دیده شد. این نتایج نشان می دهد باکتری های اسید لاکتیک جدا شده از ترخینه دامنه وسیعی از تغییرات را در میزان کاهش آفلاتوکسین B1 نشان داده و کاهش توکسین در این باکتری ها وابسته به سویه است.نتیجه گیری: بررسی های تکمیلی می تواند منجر به معرفی این سویه ها بعنوان پروبیوتیک های بومی ایران شود. از این سویه ها می توان در مواد غذایی به منظور کاهش آفلاتوکسین B1 در دسترس استفاده نمود.

کلید واژه: پرولاکتوباسیل، ترخینه، آفلاتوکسین، الایزا

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.