مقاله شیوع ژنوتیپ های iceA هلیکوباکتر پیلوری جدا شده از بیماران مبتلا به زخم معده شهرستان ساری در سال ۱۳۸۸


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شیوع ژنوتیپ های iceA هلیکوباکتر پیلوری جدا شده از بیماران مبتلا به زخم معده شهرستان ساری در سال ۱۳۸۸ دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شیوع ژنوتیپ های iceA هلیکوباکتر پیلوری جدا شده از بیماران مبتلا به زخم معده شهرستان ساری در سال ۱۳۸۸  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شیوع ژنوتیپ های iceA هلیکوباکتر پیلوری جدا شده از بیماران مبتلا به زخم معده شهرستان ساری در سال ۱۳۸۸،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شیوع ژنوتیپ های iceA هلیکوباکتر پیلوری جدا شده از بیماران مبتلا به زخم معده شهرستان ساری در سال ۱۳۸۸ :

مقاله شیوع ژنوتیپ های iceA هلیکوباکتر پیلوری جدا شده از بیماران مبتلا به زخم معده شهرستان ساری در سال ۱۳۸۸ که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در مجله دانشگاه علوم پزشکی اراک (ره‌ آورد دانش) از صفحه ۸۴ تا ۹۰ منتشر شده است.
نام: شیوع ژنوتیپ های iceA هلیکوباکتر پیلوری جدا شده از بیماران مبتلا به زخم معده شهرستان ساری در سال ۱۳۸۸
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله هلیکوباکترپیلوری
مقاله iceA
مقاله PCR
مقاله زخم معده

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: در جوامع غربی ژن iceA هلیکوباکتر پیلوری به عنوان یک مارکر ژنتیکی مرتبط با زخم معده گزارش شده است. هدف از این مطالعه، بررسی شیوع ژنوتیپ های iceA هلیکوباکتر پیلوری و ارتباط آن با زخم معده در ایران بوده است.
مواد و روش ها: پژوهش حاضر با روش مشاهده ای بر روی ۷۵ نفر بیمار انجام شده است. نمونه های بیوپسی بیماران جهت حضور هلیکو باکتر پیلوری با تست اوره آز، ژن glmM و کشت تایید و تغییرات آللیک ژنوتیپ هایiceA۱ و iceA۲ نیز با PCR تعیین شدند.
یافته ها: در این مطالعه دو الل iceA۱ و iceA۲ در بیماران مبتلا به زخم معده شناسایی شدند. ژنوتیپ iceA۱ (۶۴ درصد) فراوانی بالاتری نسبت به از ژنوتیپ iceA۲ (۲۱.۳ درصد) داشت. سویه های iceA۱ بیشتر در بیماران دارای زخم معده مشاهده شدند. در این پژوهش هیچ گونه ارتباط معنی داری بین ژنوتیپ های iceA با عواقب کلینیکی بعد عفونت مشاهده نشد (p=0.71).
نتیجه گیری: این مطالعه ارتباط معنی دار دو طرفه ای را بین ژنوتیپ های iceA و وقوع بیماری زخم معده (PUD) را تایید می کند. نتایج حاکی از آنست که ژن iceA۱ می تواند به عنوان یک مارکر قابل اطمینان در پیش گویی عواقب کلینیکی عفونت هلیکوباکتر پیلوری مورد استفاده قرار گیرد. لذا تحقیقات بیشتر invitro و invivo برای رسیدن به یک توافق عمومی در این مورد ضروری به نظر می رسد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.