تاثیر کنجاله سویا در حفظ و نگهداری غضروف مفصل زانو در مدل حیوانی


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر کنجاله سویا در حفظ و نگهداری غضروف مفصل زانو در مدل حیوانی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر کنجاله سویا در حفظ و نگهداری غضروف مفصل زانو در مدل حیوانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر کنجاله سویا در حفظ و نگهداری غضروف مفصل زانو در مدل حیوانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر کنجاله سویا در حفظ و نگهداری غضروف مفصل زانو در مدل حیوانی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)

تعداد صفحات :۵

زمینه مطالعه: سویا یکی از مهمترین منابع تامین کننده پروتیئن جیره غذایی است که می تواند موجب کاهش درد در مفاصل شود.هدف: با توجه به بروز بیماری های مفصلی و ایجاد آرتروز در مفاصل بدن، خصوصا مفصل زانو، انجام مطالعه تاثیر سویا بر غضروف این مفصل ضروری است.روش کار: در این مطالعه ۳۶ سر موش سوری ماده نژاد Balb/c را در سن سه هفتگی انتخاب و بر اساس رژیم غذایی به سه گروه تقسیم شدند. گروه اول، تحت رژیم کمبود پروتئین به مدت ۶ ماه، گروه دوم، سه ماهه اول کمبود پروتئین و سه ماهه دوم پروتئین کامل بدون سویا و گروه سوم، سه ماهه اول کمبود پروتئین و سه ماهه دوم پروتئین کامل حاوی ۲۰ درصد سویا قرار داده شدند. در پایان، میزان آلکالاین فسفاتاز ((ALP سرم خون تعیین و مقاطع رنگ آمیزی شده غضروف تیبیا مورد ارزیابی هیستومورفومتریک قرار گرفتند.نتایج: ضخامت بخش میانی غضروف تیبیا و تعداد کندروسیت ها (۱۲.۷۷±۱.۵۷ و ۱۴۸.۸۴±۱۴.۰۵)، در گروهی که سویا مصرف کرده بودند نسبت به سایر گروه ها اختلاف معنی داری را نشان داد .(p<0.001) همچنین میزان ALP سرم خون(۲۰۴.۶۷ U/L) و غلظت ماده بین سلولی در گروه سوم نسبت به گروه های اول و دوم اختلاف معنی داری نداشت.نتیجه گیری نهایی: بطور کلی چنین نتیجه گیری می شود که شاید سویا بتواند بر رشد غضروف مفصل زانو تاثیر گذاشته و در حفظ و نگهداری غضروف مفصل زانوی افرادی که از کودکی با فقر پروتئینی همراه هستند موثر واقع شود.

کلید واژه: مفصل، موش، غضروف، کنجاله

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.