عنوان فارسی: جستاری در ماهیت باطن قرآن (عنوان عربی: دراسه فی ماهیه باطن القرآن)


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 عنوان فارسی: جستاری در ماهیت باطن قرآن (عنوان عربی: دراسه فی ماهیه باطن القرآن) دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد عنوان فارسی: جستاری در ماهیت باطن قرآن (عنوان عربی: دراسه فی ماهیه باطن القرآن)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی عنوان فارسی: جستاری در ماهیت باطن قرآن (عنوان عربی: دراسه فی ماهیه باطن القرآن)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن عنوان فارسی: جستاری در ماهیت باطن قرآن (عنوان عربی: دراسه فی ماهیه باطن القرآن) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : کتاب قیم

تعداد صفحات :۲۵

چکیده فارسی:برخورداری قرآن از مراتب متعدد معنای ظاهری و باطنی، از مبانی پذیرفته شده و تاثیرگذار در تفسیر و تاویل قرآن است. اما رازگشایی از ماهیت باطن و حل این معما که باطن کدام سنخ از معناست، می تواند گامی اثربخش در فرایند معنی شناسی قرآن کریم باشد. بررسی معنا و حقیقت باطن قرآن و ارزیابی این جنبه که آیا باطن، مدلول لفظی است یا سنخی از معنای غیر لفظی؟ یا آن که اساسا، باطن را مراتب و لایه هایی است که برخی مراتب آن، از سنخ مدلول لفظی و مراتب دیگر آن، هویت غیر لفظی باشد. علاوه بر این، تامل در این موضوع که معانی باطنی، مقصود گوینده است یا رهیافتی است که خواننده در پرتو نگریستن به قرآن بدان دست می یابد و همچنین بررسی امکان فهم همگانی معانی باطنی قرآن و حدود و شرایط آن از جمله مباحثی است که در این پژوهش به آنها پرداخته می شود.

چکیده عربی:إن تنعم القرآن بالمراتب المتعدده من المعنی الظاهر والباطن، هی تعتبر من المبانی المألوفه والمؤثره فی تفسیر القرآن و تأویله. غیر أن فک الشفره عن ماهیه الباطن و حل هذا اللغز – الذی یقول: ما هو نوع الباطن من المعنی و سنخه؟ – یمکنه أن یعد ذلک خطوه مؤثره فی عملیه علم المعنی فی القرآن الکریم.و هذه هی جمله مباحث نستعرضها فی هذه المقاله: – دراسه المعنی و حقیقه باطن القرآن و تقییم هذا الجانب الذی یقول: هل الباطن هو مدلول اللفظی؟ أو أنه سنخ من المعنی غیر اللفظی؟ أو أن فی الأساس للباطن مراتب و شرائح، هی التی یکون بعضها من سنخ المدلول اللفظی و بعضها الآخر له هویه غیر لفظیه.- هل المعانی الباطنیه هی مقصود المتکلم أو هی نتیجه یحصل علیه القارئ عبر النظره فی القرآن؟- و أخیرا دراسه إمکانیه الفهم العامی للمعانی الباطنیه للقرآن و حدودها و شرائطها کلها.

کلید واژه: کلیدواژه فارسی: قرآن، باطن، ظاهر، معنا، مدلول لفظی، مدلول مطابقی، خواننده محوری (کلیدواژه عربی: باطن القرآن، ظاهر القرآن، المعنی، المدلول اللفظی، المدلول المطابقی، مرکزیه المتکلم (القاری))

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.