بررسی فراوانی علایم افسردگی، اضطراب و روان پریشی در بیماران همودیالیزی بیمارستان نور و حضرت علی اصغر (ع) اصفهان


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی فراوانی علایم افسردگی، اضطراب و روان پریشی در بیماران همودیالیزی بیمارستان نور و حضرت علی اصغر (ع) اصفهان دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی فراوانی علایم افسردگی، اضطراب و روان پریشی در بیماران همودیالیزی بیمارستان نور و حضرت علی اصغر (ع) اصفهان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی فراوانی علایم افسردگی، اضطراب و روان پریشی در بیماران همودیالیزی بیمارستان نور و حضرت علی اصغر (ع) اصفهان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی فراوانی علایم افسردگی، اضطراب و روان پریشی در بیماران همودیالیزی بیمارستان نور و حضرت علی اصغر (ع) اصفهان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده پزشکی اصفهان

تعداد صفحات :۱۲

مقدمه: با توجه به روند رو به افزایش نارسایی مزمن کلیه در کشور و شیوع بالای افسردگی و اضطراب در این بیماران، در مطالعه حاضر فراوانی علایم افسردگی، اضطراب و روان پریشی در بیماران همودیالیزی بیمارستان نور و حضرت علی اصغر (ع) اصفهان تعیین و ارتباط آن با برخی عوامل دموگرافیک بررسی شد.روش ها: در این مطالعه توصیفی- تحلیلی و مقطعی تمامی بیماران همودیالیزی واجد پرونده بخش همودیالیز بیمارستان نور و علی اصغر (ع) مورد مطالعه قرار گرفتند. فراوانی علایم افسردگی، اضطراب و روان پریشی در آن ها با استفاده از سوالات آزمون استاندارد بین المللی SCL-90-R سنجیده شد.یافته ها: در این مطالعه ۱۹۶ بیمار (۱۳۲ مرد و ۶۴ زن) مورد مطالعه قرار گرفتند. علایمی از اختلالات کلی روانی در ۶۹.۹ درصد کل افراد مورد مطالعه وجود داشت. شیوع علایم افسردگی، اضطراب، افسردگی و اضطراب توام و روان پریشی در بیماران همودیالیزی به ترتیب برابر ۵۰، ۱۲.۲، ۷.۸ و صفر درصد بود. فراوانی این علایم در گروه های سنی کمتر از ۲۵ سال و بالای ۷۵ سال نسبت به سایر گروه های سنی بالاتر بود (P<0.05). به طور کلی علایم اختلالات روانی در ۶۲.۹ درصد مردان و ۸۴.۴ درصد زنان وجود داشت (P<0.05). رابطه معنی داری بین طول مدت همودیالیز و فراوانی این علایم وجود نداشت ولی با دفعات انجام آن ارتباط معنی داری وجود داشت.نتیجه گیری: با توجه به شیوع بالای علایم اختلالات روانی به خصوص افسردگی و اضطراب و بالاخص در گروه سنی زیر ۲۵ سال و بالای ۷۵ سال لازم است، پیشنهاد می گردد علاوه بر آموزش روش های کنترل و پیش گیری از افسردگی و اضطراب به این بیماران، مطالعات وسیع تری با هدف بررسی روش های مناسب جهت تشخیص زودرس و یا غربالگری این اختلالات در این گروه از بیماران در جامعه طراحی و اجرا گردد.

کلید واژه: افسردگی، اضطراب، روان پریشی، همودیالیز، SCL 90-R

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.