تاثیر روشهای حرارتی سنتی و مایکروویو بر روی عضله راسته (Longissimus Dorsi) گوسفند


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر روشهای حرارتی سنتی و مایکروویو بر روی عضله راسته (Longissimus Dorsi) گوسفند دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر روشهای حرارتی سنتی و مایکروویو بر روی عضله راسته (Longissimus Dorsi) گوسفند  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر روشهای حرارتی سنتی و مایکروویو بر روی عضله راسته (Longissimus Dorsi) گوسفند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر روشهای حرارتی سنتی و مایکروویو بر روی عضله راسته (Longissimus Dorsi) گوسفند :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات :۱۲

میکروسکوپ الکترونی جهت مطالعه ساختمان میکروسکوپی عضله راسته گوسفند مورد استفاده قرار گرفت. در این تحقیق سه تیمار شامل نمونه خام (شاهد (روش حرارتی سنتی و روش حرارتی مایکروویو بکار رفت. برای حرارت دادن عضله به روش سنتی آون با دمای ۱۶۳ درجه سانتیگراد و به از مایکروویوی با فرکانس ۲۴۵۰ مگاهرتز و توان ۷۰۰ وات استفاده شد. در کلیه تصاویر میکروسکوپی از عضله پخته شده به روش حرارتی سنتی صدمه ای در سطح ساختمان عضله فیبرهای عضلانی مشاهده نگردید. اما در روش حرارتی مایکروویو صدمات ساختمانی بیشتری در فیبرهای عضلانی مشاهده گردید. تولید حرارت در سرتاسر عضله در روش حرارتی مایکروویو سبب ایجاد صدمه در سطح فیبرهای عضلانی گشته و حتی بعضی قسمت های فیبرهای عضلانی در تصاویر بدست آمده از همدیگر جدا شده اند که نشان دهنده پاره شدن یا گسیختگی پاره ای از قسمت های فیبرهای عضلانی می باشد.

کلید واژه: میکروسکوپ الکترونی، عضله راسته، روش حرارتی سنتی، روش حرارتی مایکروویو

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.