مقاله تاثیر دمای هوا و دمای منطقه ریشه بر عملکرد و تثبیت نیتروژن سه گونه یونجه یکساله


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر دمای هوا و دمای منطقه ریشه بر عملکرد و تثبیت نیتروژن سه گونه یونجه یکساله دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر دمای هوا و دمای منطقه ریشه بر عملکرد و تثبیت نیتروژن سه گونه یونجه یکساله  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر دمای هوا و دمای منطقه ریشه بر عملکرد و تثبیت نیتروژن سه گونه یونجه یکساله،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر دمای هوا و دمای منطقه ریشه بر عملکرد و تثبیت نیتروژن سه گونه یونجه یکساله :

مقاله تاثیر دمای هوا و دمای منطقه ریشه بر عملکرد و تثبیت نیتروژن سه گونه یونجه یکساله که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی) از صفحه ۱۳۳ تا ۱۵۰ منتشر شده است.
نام: تاثیر دمای هوا و دمای منطقه ریشه بر عملکرد و تثبیت نیتروژن سه گونه یونجه یکساله
این مقاله دارای ۱۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تثبیت نیتروژن
مقاله دمای هوا
مقاله دمای منطقه ریشه
مقاله عملکرد
مقاله اجزای عملکرد
مقاله یونجه یکساله

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
به منظور بررسی تاثیر دمای هوا و دمای خاک بر عملکرد، اجزای عملکرد، گره زایی و تثبیت نیتروژن ۳ گونه یونجه یکساله (Medicago polymorpha, M. radiate, M. rigidula)، آزمایشی در شرایط کنترل شده (اتاقک رشد) در سال ۱۳۸۵ در دانشکده کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس انجام گرفت. آزمایش به صورت کرت های دو بار خرد شده، در قالب طرح بلوک های کاملا تصادفی با ۳ تکرار اجرا شد. دمای هوا در ۳ سطح شامل ۱۵۱۰، ۲۰۱۵ و ۲۵۲۰ درجه سلسیوس شب / روز به عنوان فاکتور اصلی، دمای منطقه ریشه در ۴ سطح شامل ۵، ۱۰، ۱۵ و ۲۰ درجه سلسیوس به عنوان فاکتور فرعی و ۳ گونه یونجه یک ساله به عنوان فاکتور فرعی در نظر گرفته شد. نتایج حاکی از آن بود که گونه ها از لحاظ تولید ماده خشک، اجزای عملکرد و تثبیت نیتروژن تفاوت معنی داری داشته و گونه M. rigidula نسبت به سایر گونه ها از نظر میزان ماده خشک برگ، ساقه و ریشه، نسبت برگ و ساقه به ریشه و تعداد و سطح برگ برتر بوده و عملکرد بیشتری داشت. هم چنین دمای ۲۵۲۰oC شب / روز هوا (گرم ترین دمای هوا) بیشترین مقدار گره زایی (۸۸۵ میلی گرم ماده خشک گره در هر گلدان) و تثبیت نیتروژن (۷۷۰ میلی گرم در گرم مقدار نیتروژن در توده گیاهی) را دارا بود که در مقایسه با دمای ۱۵۱۰oC شب / روز هوا (سردترین دمای هوا)، افزایشی ۸ و ۲ برابری را به ترتیب در گره زایی و تثبیت نیتروژن نشان داد. کاهش دمای منطقه ریشه تا ۵ درجه سانتی گراد، تاثیر به شدت کاهشی بر عملکرد و تثبیت نیتروژن هر ۳ گونه یونجه یک ساله داشت. بررسی اثر متقابل گونه ها، دمای هوا و دمای منطقه ریشه نشان داد گونه M. rigidula در دمای ۲۵oC هوا و ۱۵oC منطقه ریشه از لحاظ عملکرد، گره زایی و تثبیت نیتروژن نسبت به سایر تیمارها برتر بود. هم چنین گونه M. rigidula در تمام دماهای پایین منطقه ریشه و هوا، رشد و نمو بهتری در مقایسه با سایر گونه ها داشت، بنابراین برای کشت در مناطق سرد و معتدل مناسب تر است. در مجموع می توان استنباط نمود که استفاده از یونجه های یکساله در مناطقی که در فصل رویش با افت دمای محیط به ویژه کاهش دمای خاک تا ۵oC، مواجه هستند موفقیت آمیز نیست، ولی در مناطق که دمای حداقل خاک بیش از ۱۰oC باشد، این گیاهان رشد خوبی داشته و از طریق موفقیت در تثبیت نیتروژن قادر به تولید عملکرد مطلوب هستند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.