تعیین میزان ترکیبات فنلی و اثر ضدمیکروبی عصاره اتانولی مغز گردو


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین میزان ترکیبات فنلی و اثر ضدمیکروبی عصاره اتانولی مغز گردو دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین میزان ترکیبات فنلی و اثر ضدمیکروبی عصاره اتانولی مغز گردو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین میزان ترکیبات فنلی و اثر ضدمیکروبی عصاره اتانولی مغز گردو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین میزان ترکیبات فنلی و اثر ضدمیکروبی عصاره اتانولی مغز گردو :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید صدوقی یزد

تعداد صفحات :۱۰

مقدمه: باکتری های پاتوژن منتقله از مواد غذایی از عوامل مسمومیت ها و عفونت های گوارشی می باشند. در سال های اخیر به استفاده از مواد طبیعی نظیر اسانس ها و عصاره ها به جای نگهدارنده های شیمیایی در صنعت غذا تاکید شده است. لذا این مطالعه با هدف بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره اتانولی مغز گردو بر روی باکتری های پاتوژن منتقله از مواد غذایی و همچنین تعیین میزان ترکیبات فنلی آن انجام شد.روش بررسی: در این مطالعه تجربی، پس از جمع آوری مغز گردو، عصاره اتانولی تهیه و اثر ضدمیکروبی آن بصورت حداقل غلظت ممانعت کننده از رشد باکتری (MIC:Minimum Inhibitory Concentration) و حداقل غلظت کشندگی باکتری (MBC: Minimum Bactericidal Concentration) با استفاده از روش میکرودایلوشن علیه باکتری های سالمونلا تایفی موریوم، شیگلا دیزانتری و لیستریا مونوسیتوژنز انجام شد، کلرامفنیکل (mg30) به عنوان ماده ضدمیکروبی مرجع بکار رفت. میزان ترکیبات فنولی، فلاونوئیدی و فلاونولی کل به روش Colorimetry اندازه گیری شد.نتایج: نتایج نشان داد که مغز گردو دارای اثر ضدمیکروبی بر روی باکتری های مورد آزمایش بوده که میزان MIC بین ۰.۶۲۵ و ۱.۲۵ و MBC بین ۱.۲ mg/ml و ۲.۵ mg/ml بود. همچنین میزان فنول کل ۳۶۵±۱۴.۱۷ mg/g معادل اسید گالیک، فلاونوئید کل ۲۸۵±۱۲.۲۵ و فلاونول کل ۱۳۲±۱.۶۳ mg/g معادل روتین بود.نتیجه گیری: نتایج نشان داد که عصاره مغز گردو دارای اثر ضدمیکروبی بر روی سه باکتری مذکور بوده و می تواند به عنوان یک نگهدارنده مواد غذایی مطرح شود. علی رغم این مطلب، انجام تحقیقات بیشتر در مدل های غذایی، اثرات ضدباکتریایی آن را روشن تر خواهد کرد.

کلید واژه: ترکیبات فنلی، اثر ضدمیکروبی، مغز گردو، پاتوژن های غذایی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.