پاسخ های فیزیولوژیک و بیوشیمیایی نارنگی پیج روی پایه سیترنج تحت تنش دمای پایین


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 پاسخ های فیزیولوژیک و بیوشیمیایی نارنگی پیج روی پایه سیترنج تحت تنش دمای پایین دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پاسخ های فیزیولوژیک و بیوشیمیایی نارنگی پیج روی پایه سیترنج تحت تنش دمای پایین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پاسخ های فیزیولوژیک و بیوشیمیایی نارنگی پیج روی پایه سیترنج تحت تنش دمای پایین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پاسخ های فیزیولوژیک و بیوشیمیایی نارنگی پیج روی پایه سیترنج تحت تنش دمای پایین :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زیست شناسی گیاهی

تعداد صفحات :۱۶

تنش دمای پایین، یکی از عوامل محیطی مهم محدودکننده در توسعه کشت و تولید مرکبات است. در این پژوهش تاثیر تنش دمای پایین بر شاخص های بیوشیمیایی و فیزیولوژیک نارنگی پیج بر روی پایه سیترنج (نهال دو ساله)، در شرایط کنترل شده انکوباتور (با رطوبت نسبی %۶۵±۵ و شدت نور ۱۵۰۰۰ لوکس) بررسی گردید. آزمایش به صورت طرح کاملا تصادفی با اعمال تیمار دماهای پایین (۶-، ۳-، ۰، ۳، ۶ و ۹ درجه سانتیگراد) و شاهد (۲۵±۲ درجه سانتیگراد) اجرا شد. مقایسه میانگین تیمارها نشان داد که کمترین مقدار کلروفیل کل (۱.۵۱۳ میلی گرم در گرم وزن تازه برگ)، رنگ سبز (%۶۱.۲۵) و محتوی آب برگ (%۳۳.۵۵ وزن تازه برگ) در تیمار دمایی ۶- درجه سانتیگراد به دست آمد. بیشترین مقدار پرولین (۴۸ میلی گرم در گرم وزن تازه برگ) در دمای ۳- و حداکثر کربوهیدرات (۵۵.۳ میلی گرم در گرم وزن تازه برگ) نیز در صفر درجه سانتیگراد حاصل شد. همچنین، بیشترین مقدار آب گزیدگی (۵۱ تا ۷۵%) و نشت یونی (%۷۵.۶۶) در دمای ۶- درجه بود. بیشترین مقدار پراکسیداسیون لیپیدها (۲.۶۴۳ میکروگرم مالون دآلدئید در گرم وزن تازه برگ)، ظرفیت آنتی اکسیدانی (%۶۳.۵) و فنل (۲.۸۶۳ میلی گرم در گرم وزن تازه برگ) نیز در دمای ۳- درجه بود. حداکثر فعالیت آنزیم سوپراکسید دیسموتاز (۸.۴۴´۱۰۴ واحد آنزیمی در گرم وزن تازه برگ) در ۳ درجه سانتیگراد مشاهده گردید. به عنوان نتیجه گیری می توان گفت که نارنگی پیج (روی پایه سیترنج) از طریق افزایش برخی از شاخص ها، همچون پرولین، کربوهیدرات، و ظرفیت آنتی اکسیدانی قادر به تحمل تنش یخبندان تا دمای ۳- درجه سانتیگراد است.

کلید واژه: آنتی اکسیدان ها، تنش دمای پایین، مرکبات، نارنگی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.