مطالعه میزان استرس وارده و خصوصیات کیفی گوشت ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) تحت تراکم و روش های مختلف کشتار
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مطالعه میزان استرس وارده و خصوصیات کیفی گوشت ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) تحت تراکم و روش های مختلف کشتار دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مطالعه میزان استرس وارده و خصوصیات کیفی گوشت ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) تحت تراکم و روش های مختلف کشتار کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه میزان استرس وارده و خصوصیات کیفی گوشت ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) تحت تراکم و روش های مختلف کشتار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مطالعه میزان استرس وارده و خصوصیات کیفی گوشت ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) تحت تراکم و روش های مختلف کشتار :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و فنون دریایی ایران
تعداد صفحات :۱۸
هدف از پژوهش حاضر بررسی تاثیرات تراکم و روش کشتار بر میزان استرس وارده و کیفیت گوشت ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio L.) بود. در این تحقیق ماهیان تحت دو تراکم کم و زیاد قرار گرفتند و با دو روش خفگی خارج از آب و غوطه وری در آب یخ کشتار گردیدند. نتایج به دست آمده نشان داد تراکم و دو روش مختلفِ کشتار بر مقادیر کورتیزول، گلوکز، لاکتات، منیزیم، کلر و کلسیم پلاسما تاثیر معنی داری داشتند (P<0.05) اما بر مقادیر پروتئین کل پلاسما بی تاثیر بودند .(P>0.05) طی دوره ۷۲ ساعته نگه داری ماهیان در یخ، میانگین pH گوشت کپورهایی که خارج از آب خفه شدند به طور معنی دار کمتر از ماهیان غوطه ور شده در آب یخ بود .(P<0.05) جمود نعشی در ماهیان خفه شده خارج از آب ۳ ساعت پس از مرگ کامل شد، درحالی که در ماهیان غوطه ور شده در آب یخ ۳۶ ساعت پس از مرگ کامل گردید. میزان آب چک گوشت ماهیان غوطه ور شده در آب یخ کمتر از ماهیان خفه شده خارج از آب بود .(P<0.05) شاخص انکسار چشم در کلیه تیمارها طی ۷۲ ساعت نگه داری در یخ روند افزایشی نشان داد و در ماهی های خفه شده خارج آب بیشتر از دیگر تیمارها بود. بعلاوه روش کشتار بر رنگ پوست و رنگ فیله ماهیان تاثیر معنی دار داشت .(P<0.05) نتایج این تحقیق نشان داد کشتار با روش غوطه وری در آب یخ استرس کمتری نسبت به روش خفگی خارج آب به ماهی ها تحمیل نموده و همچنین ماهیان کشته شده در آب یخ نسبت به ماهی های کشته شده به روش خفگی خارج کیفیت گوشت بهتری دارا بودند.
کلید واژه: جمود نعشی، شاخص های استرس، pH گوشت، کشتار، تراکم ماهی، Cyprinus carpio
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.