مطالعه تاثیر تغییرات ساختاری لیگنین های قلیایی بر اثر واکنش های کاهشی و متیل دار شدن بر شاخص های نوری کاغذ لیگنین دار


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه تاثیر تغییرات ساختاری لیگنین های قلیایی بر اثر واکنش های کاهشی و متیل دار شدن بر شاخص های نوری کاغذ لیگنین دار دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه تاثیر تغییرات ساختاری لیگنین های قلیایی بر اثر واکنش های کاهشی و متیل دار شدن بر شاخص های نوری کاغذ لیگنین دار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه تاثیر تغییرات ساختاری لیگنین های قلیایی بر اثر واکنش های کاهشی و متیل دار شدن بر شاخص های نوری کاغذ لیگنین دار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه تاثیر تغییرات ساختاری لیگنین های قلیایی بر اثر واکنش های کاهشی و متیل دار شدن بر شاخص های نوری کاغذ لیگنین دار :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات علوم چوب و کاغذ ایران

تعداد صفحات :۲۱

در این تحقیق، تغییرات رفتار نوری لیگنین کرافت صنوبر و لیگنین سودای باگاس، پیش و پس از کاهش با بورهیدرید سدیم و هیدروسولفیت سدیم (دی تیونیت سدیم) و نیز پس از متیل دار شدن با استفاده از دی متیل سولفات، با استفاده از فنون اندازه گیری تغییرات شاخص های نوری (روشنی، سفیدی، k/s و عدد (PC کاغذ آغشته به لیگن ین بر اثر کهنه سازی حرارتی تسریع شده مورد مطالعه قرار گرفت. تغییرات ساختاری ایجاد شده در لیگنین ها براثر واکنش های کاهشی، با استفاده از طیف سنجی FT-IR و UV-Vis پیگیری و تا حد ممکن تعیین شد. نتایج نشان داد که از نظر حذف گروه های رنگساز کربونیلی و کینونی و مقاومت در برابر اکسایش و تشکیل مجدد این گروه ها، بوروهیدرید سدیم عملکرد بهتر و پردوام تری نسبت به دی تیونیت سدیم دارد. از این رو، می توان اینگونه استنباط کرد که در بهبود روشنی کاغذهای لیگنین دار و دوام این روشنی، در مقایسه با دی تیونیت سدیم، بوروهیدرید سدیم کارآیی بیشتری می تواند داشته باشد. همچنین مشخص شد که متیل دار شدن، به دلیل ممانعت از تشکیل ساختارهای کینونی در لیگنین، بر ثبات شاخص های نوری کاغذهای لینگین دار در شرایط کهنه سازی حرارتی می افزاید.

کلید واژه: لیگنین، کهنه سازی حرارتی، کاغذهای لیگنین دار، واکنشگرهای کاهنده، گروه های رنگساز، شاخص های نوری

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.