جداسازی و شناسایی پروتیئن غشائی (H) ویروس ریندرپست


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 جداسازی و شناسایی پروتیئن غشائی (H) ویروس ریندرپست دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد جداسازی و شناسایی پروتیئن غشائی (H) ویروس ریندرپست  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی جداسازی و شناسایی پروتیئن غشائی (H) ویروس ریندرپست،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن جداسازی و شناسایی پروتیئن غشائی (H) ویروس ریندرپست :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش های نوین دامپزشکی (پاتوبیولوژی دامپزشکی)

تعداد صفحات :۱۰

طاعون گاوی را که به انگلیسی (Rinderpest) یا Cattle plague می نامند یکی از بیماریهای حاد و گاهی فوق حاد و خیلی مسری گاو وعده ای از نشخوار کنندگان می باشد که از دیرباز شناخته شده است. RPV دارای دو گلیکو پروتئین سطحی H وF است که آنتی بادیهای خنثی کننده را القا، می کنند (۱). پس از خالص سازی ویروس و جداسازی پروتئین های سطحی ویروس با استفاده ازمحلول Triton X-114 میزان پروتئین موجود که با استفاده از روش پروتئین سنجی لوری اندازه گیری شد در سطح کل ویروس ۱۵۳۱ میکروگرم بر میکرو لیتر و غلظت پروتئین H جداشده ۳۲۹.۵ میکروگرم بر میکرو لیتر می باشد. و وزن مولکولی پروتئین تخلیص شده بر روی ژل پلی اکریل آمید به روش ,SDS-PAGE و استفاده از روشRF ،۶۹KD تعیین گردید. استفاده از خود ویروس به عنوان منبع حاوی انواع پروتئین و پروتئین موثر و روشهای جداسازی و خالص سازی فوق بهترین روش بوده و در کمترین زمان ممکن و با حداقل هزینه ها امکان پذیر می باشد.

کلید واژه: طاعون گاوی، جداسازی، پروتئین، الکتروفورز، خالص سازی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.