مقاله بررسی تاریخچه زندگی بالتوری سبز (Chrysoperla carnea (Stephen.) (Neu.Chrysopidae بر روی سه گونه شته طعمه در شرایط آزمایشگاهی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی تاریخچه زندگی بالتوری سبز (Chrysoperla carnea (Stephen.) (Neu.Chrysopidae بر روی سه گونه شته طعمه در شرایط آزمایشگاهی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تاریخچه زندگی بالتوری سبز (Chrysoperla carnea (Stephen.) (Neu.Chrysopidae بر روی سه گونه شته طعمه در شرایط آزمایشگاهی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاریخچه زندگی بالتوری سبز (Chrysoperla carnea (Stephen.) (Neu.Chrysopidae بر روی سه گونه شته طعمه در شرایط آزمایشگاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تاریخچه زندگی بالتوری سبز (Chrysoperla carnea (Stephen.) (Neu.Chrysopidae بر روی سه گونه شته طعمه در شرایط آزمایشگاهی :
مقاله بررسی تاریخچه زندگی بالتوری سبز (Chrysoperla carnea (Stephen.) (Neu.Chrysopidae بر روی سه گونه شته طعمه در شرایط آزمایشگاهی که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در آذر ۱۳۸۸ در گیاه پزشکی (مجله علمی کشاورزی) از صفحه ۱۵ تا ۲۱ منتشر شده است.
نام: بررسی تاریخچه زندگی بالتوری سبز (Chrysoperla carnea (Stephen.) (Neu.Chrysopidae بر روی سه گونه شته طعمه در شرایط آزمایشگاهی
این مقاله دارای ۷ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بالتوری سبزChrysoperla carnea
مقاله بیولوژی
مقاله شته آلو
مقاله شته سبز سیب
مقاله شته مومی کلم
چکیده و خلاصهای از مقاله:
ویژگی های زیستی بالتوری سبز،Chrysoperla carnea (Stephen.) ، روی سه گونه طعمه، شته آلو Hyalopterus pruni (Geoff)، شته مومی کلم Brevicoryne brassicae (L.) و شته سبز سیب Aphis pomi (Degeer) در شرایط آزمایشگاهی، در دمای ۲۵±۱oC، رطوبت نسبی ۶۵±۵ درصد و دوره تاریکی: روشنایی ۱۶:۸ مورد مطالعه قرار گرفت. دوره رشد پیش از بلوغ بالتوری روی سه شته مذکور به ترتیب برابر با ۲۴۷۵، ۲۵۷۷ و ۳۰۷۵ روز و میزان مرگ و میر پیش از بلوغ نیز به ترتیب برابر با ۶۰۶۹، ۴۳۷۵ و ۶۳۱ درصد بود. طول عمر بالتوری های ماده بر روی شته های آلو، مومی کلم و سبز سیب به ترتیب برابر با ۲۸، ۲۷۵ و ۱۹۷ روز و میزان کل تخم های گذاشته شده به ترتیب برابر با ۴۰۲، ۴۲۸ و ۳۷۵ عدد بود. در مجموع در میان سه گونه مورد بررسی شته مومی کلم مناسب ترین طعمه برای رشد و نمو و تولید مثل بالتوری سبز C.carnea بود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.