مقایسه اثر سطوح متفاوت تعادل الکترولیتی جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه اثر سطوح متفاوت تعادل الکترولیتی جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه اثر سطوح متفاوت تعادل الکترولیتی جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه اثر سطوح متفاوت تعادل الکترولیتی جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه اثر سطوح متفاوت تعادل الکترولیتی جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)

تعداد صفحات :۱۰

در این آزمایش اثر سه سطح متفاوت تعادل الکترولیتی جیره بطور متوسط در مقادیر ۲۵۰، ۱۸۳ و ۱۱۴ میلی اکی والان برکیلوگرم روی عملکرد جوجه های گوشتی مورد آزمون قرار گرفت. این بررسی با ۴۸۶ قطعه جوجه خروس گوشتی سویه آرین در یک طرح بلوک تصادفی در۳ تکرار به انجام رسید. در هر تکرار ۵۴ قطعه جوجه لحاظ گردید. جیره های غذایی بطور آزاد در سه مرحله تغذیه ای و طی ۴۲ روز در اختیار جوجه ها قرار داده شد و در پایان هر مرحله تغذیه ای نیز میزان سدیم، پتاسیم و کلر خون و همچنین در پایان ۴۲ روزگی میزان خاکستر استخوان ساق پا در گروه های آزمایشی بررسی گردید. در این آزمایش هنگام مرحله آغازین پرورش با افزایش تعادل الکترولیتی جیره مصرف خوراک و میزان رشد بطور معنی داری کاهش یافت (P<0.05) و پس از آن در مراحل رشد و پایانی با افزایش تعادل الکترولیتی جیره تفاوت معنی داری در عملکرد جوجه ها مشاهده نگردید (P>0.05). در هر سه مرحله تغذیه ای با افزایش تعادل الکترولیتی جیره میزان سدیم و کلر خون بترتیب افزایش و کاهش یافتند ولی تغییرات قابل ملاحظه ای در غلظت پتاسیم خون گروه های آزمایشی مشاهده نشد. همچنین بر اساس نتایج تفاوت معنی داری در میزان خاکستر استخوان پا در گروه های مورد آزمایش مشاهده نشد (P>0.05) و افزایش تعادل الکترولیتی جیره تاثیری در شیوع سندرم آسیت و دیسکندروپلازیای استخوان درشت نی نداشت. نتایج این آزمایش نشان می دهد تغییر تعادل الکترولیتی جیره بطور میانگین در دامنه ۱۱۴ تا ۲۵۰ میلی اکی والان بر کیلوگرم جیره اثر معنی داری بر عملکرد جوجه های گوشتی در پایان ۴۲ روزگی ندارد.

کلید واژه: جوجه های گوشتی، تعادل الکترولیتی جیره، مقایسه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.