تعیین اثرات فرآوری شیمیایی دو رقم جو بر ناپدید شدن شکمبه ای ماده خشک، نشاسته و بخش های کربوهیدرات سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کرنل (CNCPS)


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین اثرات فرآوری شیمیایی دو رقم جو بر ناپدید شدن شکمبه ای ماده خشک، نشاسته و بخش های کربوهیدرات سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کرنل (CNCPS) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین اثرات فرآوری شیمیایی دو رقم جو بر ناپدید شدن شکمبه ای ماده خشک، نشاسته و بخش های کربوهیدرات سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کرنل (CNCPS)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین اثرات فرآوری شیمیایی دو رقم جو بر ناپدید شدن شکمبه ای ماده خشک، نشاسته و بخش های کربوهیدرات سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کرنل (CNCPS)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین اثرات فرآوری شیمیایی دو رقم جو بر ناپدید شدن شکمبه ای ماده خشک، نشاسته و بخش های کربوهیدرات سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کرنل (CNCPS) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)

تعداد صفحات :۱۶

این آزمایش به منظور تعیین اثرات فرآوری شیمیایی بر ناپدید شدن شکمبه ای ماده خشک، نشاسته و بخشهای کربوهیدرات سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کرنل (CNCPS) دو رقم جو معمولی و بدون پوشینه انجام شد. برای عمل آوری دانه جو از سود، فرمالدئید و اوره، به ترتیب به مقدار ۳۵، ۴ و ۳۵ گرم در کیلوگرم ماده خشک استفاده شد. سه راس قوچ بالغ نژاد زل مجهز به کانولای شکمبه ای که با ۰.۲±۱ کیلوگرم ماده خشک در سطح نگهداری با ۵۰% یونجه خشک و ۵۰% جو کامل در دو وعده صبح و عصر تغذیه می شدند، برای محاسبه درصد ناپدید شدن شکمبه ای ماده خشک و نشاسته استفاده شد. زمان های انکوباسیون شکمبه ای کیسه های نایلونی به ترتیب صفر، ۲، ۴، ۶، ۸، ۱۲، ۲۴ و ۴۸ ساعت بود. برای محاسبه بخش های کربوهیدرات CNCPS فراسنجه های آن اندازه گیری شدند. یافته های بخش ناپدید شدن شکمبه ای این پژوهش نشان داد که عمل آوری با سود و فرمالدئید، اثر محافظتی مناسب تری بر تجزیه شکمبه ای ماده خشک و نشاسته داشته و در نتیجه اختلاف معنی داری نسبت به عمل آوری با اوره و بدون عمل آوری داشته است (P<0.05). همچنین ناپدید شدن نشاسته رقم معمولی کمتر از رقم بدون پوشینه بود (P<0.05). درصد بخشهای مختلف کربوهیدرات CNCPS جو نیز تحت تاثیر فرآوری شیمیایی قرار گرفت. هر سه عمل آوری نسبت به شاهد (بدون عمل آوری) در کاهش بخش هایی که با سرعت بالایی تجزیه می شوند A) وB1 ) موثر بودند (P<0.05). بخش C یا NDF غیرقابل دسترس در جو معمولی بدون عمل آوری، بیشترین مقدار (۱.۰۰ درصد) بود و با جو معمولی با عمل آوری فرمالدئید و اوره، تفاوت معنی داری داشت (P<0.05). بنابراین نتایج ناپدید شدن شکمبه ای این پژوهش نشان دهنده اثرات مناسب تر عمل آوری با سود و فرمالدئید در انتقال جایگاه هضم نسبت به عمل آوری با اوره و بدون عمل آوری بودند اما درصد بخش های مختلف کربوهیدراتCNCPS ، تحت تاثیر فرآوری تفاوت چندانی را نشان نداند.

کلید واژه: CNCPS، جو، ماده خشک و نشاسته، ناپدید شدن شکمبه ای، فرآوری شیمیایی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.