بررسی بروز فاکتور ترانس کریپشن تیروییدی-۱ در آدنوکارسینوم ‌های اندومتر و اندوسرویکس به روش ایمونوهیستوشیمی


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی بروز فاکتور ترانس کریپشن تیروییدی-۱ در آدنوکارسینوم ‌های اندومتر و اندوسرویکس به روش ایمونوهیستوشیمی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی بروز فاکتور ترانس کریپشن تیروییدی-۱ در آدنوکارسینوم ‌های اندومتر و اندوسرویکس به روش ایمونوهیستوشیمی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی بروز فاکتور ترانس کریپشن تیروییدی-۱ در آدنوکارسینوم ‌های اندومتر و اندوسرویکس به روش ایمونوهیستوشیمی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی بروز فاکتور ترانس کریپشن تیروییدی-۱ در آدنوکارسینوم ‌های اندومتر و اندوسرویکس به روش ایمونوهیستوشیمی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده پزشکی

تعداد صفحات :۸

زمینه و هدف: فاکتور ترانس کریپشن تیروییدی- (TTF-1) 1 به ‌طور وسیع در تشخیص کارسینوم‌ های ریه و تیرویید به ‌کار برده می ‌شود. اگرچه گزارشاتی از ایمونوراکتیویتی TTF-1 در تومورهای غیر از ریه و تیرویید وجود دارد ولی مطالعات با نمونه‌ های بزرگ در مورد آدنوکارسینوم اندومتر و اندوسرویکس وجود ندارد لذا هدف از این مطالعه بررسی میزان بروز TTF-1 در این دو نوع آدنوکارسینوم است.روش بررسی: تعداد ۱۳ مورد آدنوکارسینوم اندوسرویکس، تعداد ۳۹ مورد آدنوکارسینوم اندومتریویید اندومتر و چهار مورد کارسینوم سروز رحمی با مارکر TTF-1 رنگ ‌آمیزی شده و موارد مثبت TTF-1 هسته ‌ای ثبت شد. هیچ‌ کدام از این موارد جزء نورواندوکرینی نداشتند. برای ارزیابی توزیع رنگ‌ پذیری TTF-1 از یک سیستم درجه‌ بندی نیمه کمی استفاده شد (صفر= منفی، ۱+³%۵، ۲+=%۵-۲۵، ۳+=%۵-۲۶، ۴+=%۵۱-۷۵ و ۵+³%۷۵). برای ارزیابی شدت رنگ ‌پذیری از سیستم کیفی استفاده شد (ضعیف و متوسط و شدید).یافته ‌ها: TTF-1 در یک از ۱۳مورد (%۷.۷) از کارسینوم ‌های اندوسرویکس به ‌صورت ۱+ و ضعیف و در آدنوکارسینوم با تمایز متوسط مثبت شد. همچنین TTF-1 در دو از ۳۹ مورد (%۵.۱) از آدنوکارسینوم ‌های اندومتریویید اندومتر (یکیgrade I و دیگری (grade II به‌ صورت ۱+ و ضعیف مثبت شد و ارتباطی بین درجه تمایز تومور و میزان مثبت شدنTTF-1 وجود نداشت. در هیچ‌ کدام از چهار مورد آدنوکارسینوم سروز اندومتر TTF-1مثبت نشد.نتیجه ‌گیری: اگرچه بعضی از مطالعات اخیر اختصاصی بودن TTF-1 را برای کارسینوم‌ های تیرویید و ریه مورد تردید قرار داده ‌اند اما مطالعه ما نشان داد که TTF-1 در آدنوکارسینوم اندومتر و اندوسرویکس منفی بود. لذا اختصاصی بودن TTF-1 برای کارسینوم‌ های ریه و تیرویید تایید شد.

کلید واژه: TTF-1، آدنوکارسینوم اندومتر، آدنوکارسینوم اندوسرویکس

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.