بررسی اختلال وسواسی – جبری و ارزیابی حالت وسواسی به عنوان یک صفت شخصیتی در بیماران مبتلا به صرع لوب گیجگاهی


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اختلال وسواسی – جبری و ارزیابی حالت وسواسی به عنوان یک صفت شخصیتی در بیماران مبتلا به صرع لوب گیجگاهی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اختلال وسواسی – جبری و ارزیابی حالت وسواسی به عنوان یک صفت شخصیتی در بیماران مبتلا به صرع لوب گیجگاهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اختلال وسواسی – جبری و ارزیابی حالت وسواسی به عنوان یک صفت شخصیتی در بیماران مبتلا به صرع لوب گیجگاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اختلال وسواسی – جبری و ارزیابی حالت وسواسی به عنوان یک صفت شخصیتی در بیماران مبتلا به صرع لوب گیجگاهی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده پزشکی

تعداد صفحات :۹

زمینه و هدف: تغییرات رفتاری در بیماران مبتلا به صرع، سبب شده است که همراهی اختلالات روانپزشکی با صرع از جمله اختلالات اضطرابی همواره مورد توجه پژوهشگران بوده است. هدف از انجام این پژوهش، بررسی اختلال وسواسی – جبری و ارزیابی حالت وسواسی به عنوان یک صفت در بیماران مبتلا به صرع لوب گیجگاهی است. روش بررسی: ۷۶ نفر از بیماران مبتلا به صرع لوب گیجگاهی، ۷۴ نفر مبتلا به صرع منتشر و نیز۷۶ نفر به عنوان گروه کنترل که در عرض سه ماه (ابتدای تیرماه تا پایان شهریور ۱۳۸۸) به مرکز درمانی تخصصی اعصاب و روان شیراز مراجعه کرده بودند، به طور تصادفی انتخاب شدند که با استفاده از مقیاس وسواسی – جبرییل – براون (Y-BOCS)، فرم کوتاه MMPI و مصاحبه بالینی مورد ارزیابی قرار گرفتند. یافته ها: تعداد مبتلایان به اختلال وسواسی – جبری در گروه صرع لوب گیجگاهی به طور معنی داری بیشتر از صرع منتشر و کنترل بود(P<0.001) . همچنین میانگین نمرات ضعف روانی در بیماران صرع لوب گیجگاهی به طور معنی داری بیشتر از گروه صرع منتشر و کنترل بود(P<0.001) . بین نمره کل مقیاس ییل – براون و نمره ضعف روانی در MMPI رابطه مستقیم و معنی دار وجود دارد(P<0.01) . نتیجه گیری: بیماران مبتلا به صرع لوب گیجگاهی بیشتر از افراد سالم و بیماران مبتلا به صرع منتشر، به اختلال وسواسی – جبری مبتلا می شوند و همچنین حالت وسواسی در این بیماران را می توان به عنوان یک صفت شخصیتی در نظر گرفت. بنابراین مداخلات روانشناختی، علاوه بر درمان دارویی، جهت درمان اختلالات اضطرابی در بیماران مبتلا به صرع لوب گیجگاهی لازم به نظر می رسد.

کلید واژه: اختلال وسواسی – جبری، حالت وسواسی، صفت، صرع لوب گیجگاهی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.