مقاله طراحی روش واکنش زنجیرهای پلیمراز مالتیپلکس جهت تشخیص مولکولی باکتری Yersinia pestis


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله طراحی روش واکنش زنجیرهای پلیمراز مالتیپلکس جهت تشخیص مولکولی باکتری Yersinia pestis دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله طراحی روش واکنش زنجیرهای پلیمراز مالتیپلکس جهت تشخیص مولکولی باکتری Yersinia pestis  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله طراحی روش واکنش زنجیرهای پلیمراز مالتیپلکس جهت تشخیص مولکولی باکتری Yersinia pestis،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله طراحی روش واکنش زنجیرهای پلیمراز مالتیپلکس جهت تشخیص مولکولی باکتری Yersinia pestis :

مقاله طراحی روش واکنش زنجیرهای پلیمراز مالتیپلکس جهت تشخیص مولکولی باکتری Yersinia pestis که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در یاخته از صفحه ۳۶۳ تا ۳۷۰ منتشر شده است.
نام: طراحی روش واکنش زنجیرهای پلیمراز مالتیپلکس جهت تشخیص مولکولی باکتری Yersinia pestis
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله یرسینیا پستیس
مقاله تشخیص
مقاله واکنش زنجیرهای پلیمراز

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
هدف: طراحی یک روش تشخیص مولکولی سریع جهت تشخیص باکتری Yersinia pestis با صرف حداقل زمان و هزینه.
مواد و روشها: واکنش زنجیرهای پلیمراز (Polymerase Chain Reaction; PCR) بر روی ژنهای ویرولانس irp2, caf1, pla به صورت مالتیپلکس و یونیپلکس طراحی و انجام شد. پس از تعیین ویژگی به منظور تعیین حساسیت، ابتدا محصول PCR ژنهای pla و cfa1 در TA کلونینگ وکتور کلون شده و سپس کمترین غلظتی از پلاسمید حامل ژن که بتواند باند واضحی را روی ژل آگاروز ایجاد کند به عنوان حد تشخیص تعیین شد.
یافته ها: نتایج PCR مربوط به سه ژن مذکور در هر دو شکل، به ترتیب قطعاتی با طول۳۰۰bp ،۴۰۰bp و ۵۲۰bp را ایجاد کرد. کمترین تعداد کپی قابل تشخیص مربوط به ژن pla،۲۱ کپی و برای ژن ۳۷۰caf1 کپی در یک واکنش ۲۵ میکرولیتری به دست آمد. همچنین مثبت شدن واکنش هضم آنزیمی وجود محصولات PCR اختصاصی را تایید کرد.
نتیجه گیری: با توجه به وجود کانون های طاعون خیز در ایران، این مطالعه میتواند در فراهم نمودن ابزار تشخیص مولکولی سریع و مطمئن برای ارزیابی جوندگان به منظور پایش مناطق تحت خطر بسیار موثر باشد. از طرفی روشهای طراحی شده در این مطالعه ابزاری دقیق، سریع و کم هزینه برای جستوجو و تشخیص این باکتری در موارد بیوتروریستی فراهم مینماید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.