مقاله بررسی میزان همسانی مدل های رویش قطری درختان راش خزر


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی میزان همسانی مدل های رویش قطری درختان راش خزر دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان همسانی مدل های رویش قطری درختان راش خزر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان همسانی مدل های رویش قطری درختان راش خزر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان همسانی مدل های رویش قطری درختان راش خزر :

مقاله بررسی میزان همسانی مدل های رویش قطری درختان راش خزر که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در علوم و فناوری چوب و جنگل (علوم کشاورزی و منابع طبیعی) از صفحه ۱ تا ۲۳ منتشر شده است.
نام: بررسی میزان همسانی مدل های رویش قطری درختان راش خزر
این مقاله دارای ۲۳ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله مدل ریاضی
مقاله رویش
مقاله راش
مقاله دیسک
مقاله ارتفاع برابر سینه

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
رویش درختان جنگلی تحت تاثیر عوامل درونی درخت، مولفه های محیطی و عامل زمان قرار می گیرد. در سال های مختلف حیات درخت، میزان رویش برحسب شدت نوسانات، دوام و نحوه تاثیر هر یک از عوامل یاد شده تفاوت نشان می دهد. بررسی حاضر با هدف تعیین میزان همسانی رویش قطری درختان راش در: سنین، دوره های حیاتی و طبقات قطری مختلف انجام شده است. به این منظور تعداد ۳۰ اصله درخت راش در کلاسه های قطری مختلف در جنگل هفت خال ساری قطع شدند. در ارتفاع برابر سینه هر یک از درختان، یک دیسک به ضخامت ۱۰ سانتی متر تهیه شد. بعد از اندازه گیری پهنای حلقه ها، رابطه سن با تغییرات رویش شعاعی به صورت مدل ریاضی درآمد. بر اساس نتایج اولیه، روند و مدل رویش هر درخت در دوره های حیاتی آن تغییر می کند. همچنین بازه های آماری و نیز مدل های رویش درختان واقع در هر کلاسه قطری، با یکدیگر تفاوت نشان می دهند. به منظور کم کردن تعداد معادله ها و نتیجه گیری، با استفاده از روش «مونه بندی»، درختان نمونه با ۳ معیار: کلاسه های قطری، سن و میانگین رویش، به ۱۰ گروه تقسیم شدند. برای هر گروه معادله ریاضی سن و رویش برازش داده شد. بعد از مقایسه میانگین ها، مقایسه واریانس ها و مقایسه توزیع ها، بازه های آمار توصیفی و مشخصه های رگرسیونی مدل رویش گروه ها با یکدیگر مقایسه شدند. مطابق نتایج، مدل های رویش قطری درختان راش یکسان نیست و در مطالعات باید در ۱۰ گروه جداگانه مورد بررسی قرار گیرند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.