سطوح لپتین و آدیپونکتین خون وریدی بند ناف و مادر در نوزادان با محدودیت رشد داخل رحمی در مقایسه با نوزادان با وزن طبیعی


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 سطوح لپتین و آدیپونکتین خون وریدی بند ناف و مادر در نوزادان با محدودیت رشد داخل رحمی در مقایسه با نوزادان با وزن طبیعی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد سطوح لپتین و آدیپونکتین خون وریدی بند ناف و مادر در نوزادان با محدودیت رشد داخل رحمی در مقایسه با نوزادان با وزن طبیعی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی سطوح لپتین و آدیپونکتین خون وریدی بند ناف و مادر در نوزادان با محدودیت رشد داخل رحمی در مقایسه با نوزادان با وزن طبیعی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن سطوح لپتین و آدیپونکتین خون وریدی بند ناف و مادر در نوزادان با محدودیت رشد داخل رحمی در مقایسه با نوزادان با وزن طبیعی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده پزشکی

تعداد صفحات :۹

زمینه و هدف: تاکنون مکانیسم هایی که تنظیم وزن جنین در طول حاملگی از طریق آن رخ می دهد به خوبی شناخته نشده است. همچنین ارتباط بین هورمون هایی مانند لپتین و آدیپونکتین با رشد داخل رحمی در دست بررسی می باشد. هدف این مطالعه تعیین ارتباط بین محدودیت رشد داخل رحمی و تغییرات سطوح لپتین و آدیپونکتین خون وریدی بند ناف و سرم مادر می باشد.روش بررسی: سطح لپتین و آدیپونکتین خون وریدی بند ناف و سرم مادر به روش ELISA در ۲۲ خانم حامله تک قلو بدون عارضه و بالای ۳۶ هفته حاملگی دارای جنین با وزن مناسب (گروه A) و در ۲۲ خانم حامله تک قلو دارای جنین دچار محدودیت رشد داخل رحمی و بدون دیسترس (گروه B) اندازه گیری شد. تمام خانم ها دارای BMI نرمال و بدون سابقه ای از دیابت، فشار خون بالا و یا بیماری قلبی بودند.یافته ها: سطح لپتین خون وریدی بند ناف به طور واضح در گروه B پایین تر از گروه A بوده است (۸.۱±۰.۸ ng/ml در مقابل p=0.001 , 39.45±۶.۸ ng/ml ) همچنین سطح آدیپونکتین خون وریدی بند ناف در گروه B نسبت به گروه A به طور بارز پایین تر بوده است. (۲۸.۸±۳.۵ ng/ml در مقابل p=0.007 , 43.6±۳.۷ ng/ml ) میزان لپتین و آدیپونکتین سرم مادر در دو گروه جنین های کوچک برای سن حاملگی(SGA) و دارای وزن مناسب (AGA) تفاوت معنی داری از نظر آماری نداشت. همچنین میزان BMI و سن حاملگی و سن مادر در دو گروه اختلاف معنی داری نداشت. لپتین و آدیپونکتین با تفاوت جنسی نوزادان تفاوتی نداشتند.نتیجه گیری: سطح لپتین و آدیپونکتین وریدی بند ناف در گروه نوزادان SGA به صورت بارز پایین تر از جنین های نرمال است که نقش مستقل این دو آدیپوکاین را در پاتوژنز محدودیت رشد داخل رحمی مطرح می کند. شاید در آینده بتوان از لپتین و آدیپونکتین نوترکیب انسانی در درمان محدودیت رشد داخل رحمی استفاده نمود.

کلید واژه: لپتین، آدیپونکتین، کوچک برای سن حاملگی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.