شیوع و عوامل موثر بر پوسیدگی دندان در کودکان مراجعه کننده به درمانگاه کودکان بیمارستان های دانشگاه آزاد اسلامی تهران (اسفند ۱۳۸۴ تا دی ۱۳۸۵)


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 شیوع و عوامل موثر بر پوسیدگی دندان در کودکان مراجعه کننده به درمانگاه کودکان بیمارستان های دانشگاه آزاد اسلامی تهران (اسفند ۱۳۸۴ تا دی ۱۳۸۵) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد شیوع و عوامل موثر بر پوسیدگی دندان در کودکان مراجعه کننده به درمانگاه کودکان بیمارستان های دانشگاه آزاد اسلامی تهران (اسفند ۱۳۸۴ تا دی ۱۳۸۵)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شیوع و عوامل موثر بر پوسیدگی دندان در کودکان مراجعه کننده به درمانگاه کودکان بیمارستان های دانشگاه آزاد اسلامی تهران (اسفند ۱۳۸۴ تا دی ۱۳۸۵)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن شیوع و عوامل موثر بر پوسیدگی دندان در کودکان مراجعه کننده به درمانگاه کودکان بیمارستان های دانشگاه آزاد اسلامی تهران (اسفند ۱۳۸۴ تا دی ۱۳۸۵) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی قزوین

تعداد صفحات :۱۰

زمینه: پوسیدگی های دندانی یکی از شایع ترین بیماری های عفونی در کشورهای در حال توسعه از جمله ایران است. کودکانی که در سن پایین پوسیدگی دندان پیدا می کنند، در خطر پیدایش پوسیدگی بعدی در سن بالاتر هستند.هدف: مطالعه به منظور تعیین شیوع پوسیدگی دندان ها در کودکان ۳ تا ۷ ساله و عوامل موثر بر آن انجام شد.مواد و روش ها: این مطالعه مقطعی طی ۱۰ ماه از اسفند ۱۳۸۴ تا دی ۱۳۸۵ بر روی ۲۰۰ کودک ۳ تا ۷ ساله مراجعه کننده به درمانگاه کودکان بیمارستان های دانشگاه آزاد اسلامی تهران انجام شد. پوسیدگی دندان با روش لمسی – چشمی توسط سوند و آینه و متغیرهای مورد نظر توسط پرسش نامه بررسی شدند. داده ها با آزمون آماری واریانس یک متغیره تجزیه و تحلیل شدند.یافته ها: شیوع پوسیدگی دندان ۶۳.۵% و شاخص dmf (دندان پوسیده، افتاده، پرشده) در کودکان مورد بررسی ۲.۵۶±۲.۳۲ دندان بود. ارتباط معنی داری بین پوسیدگی دندان با سن کودکان، شیر خوردن شبانه پس از یک سالگی، دفعه های مصرف مواد شیرینی در طول روز، سن مادران، میزان تحصیلات مادران و وضعیت اجتماعی – اقتصادی خانواده مشاهده شد(p<0.05) . نتیجه گیری: با توجه به یافته ها، به نظر می رسد برنامه های هدف دار تغذیه کودک، افزایش سطح تحصیلات و حمایت خانواده ها در مورد مراقبت های دندانی در پیشگیری از بیماری های دندان در کودکان مهم است.

کلید واژه: پوسیدگی های دندان، کودکان،بیماری های دندان، بهداشت دهان، بیمارستان ها

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.