مقایسه روشهای مختلف جهت پیش بینی واردات ادویه جات در ایران مطالعه موردی دارچین، هل و زردچوبه
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقایسه روشهای مختلف جهت پیش بینی واردات ادویه جات در ایران مطالعه موردی دارچین، هل و زردچوبه دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقایسه روشهای مختلف جهت پیش بینی واردات ادویه جات در ایران مطالعه موردی دارچین، هل و زردچوبه کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه روشهای مختلف جهت پیش بینی واردات ادویه جات در ایران مطالعه موردی دارچین، هل و زردچوبه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقایسه روشهای مختلف جهت پیش بینی واردات ادویه جات در ایران مطالعه موردی دارچین، هل و زردچوبه :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : اقتصاد کشاورزی و توسعه
تعداد صفحات :۲۵
هدف مطالعه حاضر مقایسه روشهای کمی مختلفی چون روشهای رگرسیونی و غیررگرسیونی جهت پیش بینی واردات ادویه جات شامل دارچین، هل و زردچوبه در ایران است. آمار و اطلاعات مورد نیاز طی دوره زمانی ۸۳-۱۳۶۰ از سالنامه های آمار بازرگانی خارجی جمهوری اسلامی ایران گردآوری شده است.بر اساس نتایج آزمون تصادفی بودن والیس – مور، واردات زردچوبه تصادفی و پیش بینی ناپذیر است. به علاوه نتایج مقایسه روشهای مختلف حاکی از برتری روش ARMA در پیش بینی واردات دارچین و هل می باشد. همچنین نتایج پیش بینی نشان می دهد که واردات دارچین نوسانهای بیشتری نسبت به انواع هل دارد. نتایج پیش بینی واردات در مطالعه حاضر در برنامه ریزی و تصمیم سازی ها می تواند مورد استفاده ارگانهای مربوط، به خصوص گمرک ایران، وزارت بازرگانی و وزارت کشاورزی قرار گیرد.
کلید واژه: واردات، پیش بینی، دارچین، هل، زردچوبه
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.